Hvordan til at identificere en bristet mave muskler

06/15/2014 by admin

Hvordan til at identificere en bristet mave muskler

Bristet mave muskler opstår når mavemusklerne overdrevent anspændt og selv revet eller brudt. Denne tendens til at ske, for det meste til atleter, som vægtløfter, gymnaster, pole dødsår og brydere. Men nogen kan briste en mave muskler hvis de lægge tilstrækkeligt pres på området, og vender tilbage til normal aktiviteter for tidligt efter stammen er helet, kan skabe store betændelse problemer. I denne artikel vil vi diskutere hvordan til at identificere en bristet mave muskler.

Instruktioner

Hvordan til at identificere en bristet mave muskler

• Anmeld sekvens af begivenheder, der førte til skaden. Prøv at huske nogen skarp, jagende smerter. En pludselige, kraftige smerter i maveregionen er ofte tegn på en mave muskler brud.

• Tryk let på maveregionen. Ømhed og inflammation i dette område kan indikere en mave muskler brud, især hvis det ømme område er en del af den lavere abdominal region.

• Ligge fladt på ryggen på gulvet ned. Forsøg på en enkelt sidde op eller crunch. Hvis du føler en tydelig stigning i smerte, når din mave muskler kontrakt, have du sandsynligvis en bristet mave muskler.

• Ring til din læge. Generelt heler denne type skade med resten alene. Dog kan du ønsker at kontakte din personlige læge for at sikre, at der er ingen ekstra sundhed forgreninger for din unikke situation.

Tips & advarsler

  • Vender tilbage til regelmæssig motion og fysisk aktivitet for tidligt efter brud en mave muskler kan føre til større betændelse i hele maveregionen. Sørg for, at du er fuldt tilbagebetalt før du genoptager din normale aktivitet.
  • Tal med din læge om eventuelle smerter, som du har.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com