Strategier til at forbedre ammende forskning

05/04/2014 by admin

Strategier til at forbedre ammende forskning

Det nationale Institut for sygepleje forskning (NINR) fonde og fremmer forskning i opbygningen af det videnskabelige grundlag for klinisk praksis, forebyggelse af sygdom og handicap, administration af og fjerne symptomer forårsaget af sygdom og styrke end-of-life care. Strategier til at forbedre forskningen omfatter regelmæssigt finansiering flere kvalificerede støttemodtagerne, fremme tværfaglige tilgange og den videre udvikling af teknologi.

Sygepleje forskningsbevillinger

NINR awards omkring et dusin forskningstilskud pr. år til kvalificerede medicinske faciliteter og institutioner. Forskere er forpligtet til at være vidende inden for deres områder med og kan bygge på tidligere projekt resultater. Tilskuddene er for projekter op til fire år i længde og med årlige budgetter spænder fra et par tusinde dollars til over $2 millioner. NINR anmodninger om give anvendelser omfatter øge kvaliteten af forskning i avanceret hjerteinsufficiens samt palliativ pleje og HIV/AIDS risiko-undgåelse.

Department of Health og Human Services, sundhedsressourcer og Services Administration og Centers for Disease Control og forebyggelse tildele midler til at forbedre ammende forskning. Millioner af dollars i midler, der tildeles af sådanne føderale agenturer hvert år gennem hundredvis af tilskud. Strategier til at øge kvaliteten af forskningen omfatter finansiering personale og projekt kosttilskud på sygdom forebyggelse centre, at yde sygepleje Fakultet lån og vurdere indvirkningen af de sundhedsmæssige industrien på samfund.

Projektforslagene skal angive projektet personale, mål og hvordan målene skal opnås. Alle projektledere er forpligtet til at indsende endelige tilskud rapporter til finansieringsorganer, beskriver det arbejde, udført, måle resultaterne og bidrager til en voksende mængde af skiftende forskning.

Tværfaglige tilgange

Medicinske fagfolk med forskellige områder af ekspertise, opfordres til at samarbejde om forskningsprojekter, maksimere mulighed for at nå målene. Projektforslag er set mest positivt, når de består af flere agenturer og organisationer. Medicinsk personale med baggrunde inden for områderne almen praksis samt psykiatri og eksperter fra felter som sociologi og menneskelige ressourcer, partner at forbedre ammende forskning.

Sociale og kulturelle markører tages i betragtning ved bedømmelsen af sygeplejefaget. Antallet af sygeplejersker i USA er overvåget, sammen med deres aldre og niveauer af uddannelse, udvikle politikker til at forbedre deres forskning og resultater.

Udvikle teknologi

Grant projekter udvikler teknologi til ammende forskning, såsom at skabe innovative værktøjer til analyse af data, der genereres inden for programmet bibliotek af integrerede net-baserede cellulære signaturer (LINCS). Målet med programmet LINCS er at opbygge og skabe en langsigtet ressource til at generere validerede svar af forskellige celletyper. Modtagere af tilskud midler forbedre og tilføje til bunden af tilgange tilgængelige for forskere ved hjælp af LINCS, med det formål at gøre de værktøjer og metoder alment tilgængelig til brug inden for forskningsverdenen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com