Ting, der påvirker sproglige udvikling hos børn

05/21/2013 by admin

Ting, der påvirker sproglige udvikling hos børn

Sproglige udvikling drejer sig om evnen til at forstå betydninger af ord og anvende dem effektivt i forskellige situationer. Børn udvikler mange færdigheder i forskellige aldre og hastigheder, herunder evnen til at fortolke og anvende sproget korrekt.

Misbrug

Børn kræver kontinuerlig eksponering for sprog til at blive bekendt med det og at lære at bruge den. Misbrugte og forsømte børn, der er isoleret fra andre mennesker måske aldrig har mulighed for at høre sprog. Som et resultat, kan de ikke udvikler tilstrækkelige sprogkundskaber.

Kognitive problemer

Forstå og bruge sprog korrekt kræver en vis mængde af efterretninger. Børn med handicap og sygdomme, som påvirker deres intellektuelle færdigheder kan opleve vanskeligheder udvikle sprogfærdigheder. Autisme, intellektuelle handicap og indlæringsvanskeligheder er eksempler på kognitive betingelser, der kan påvirke sprogudvikling.

Fysiske forhold

Et barns fysiske udvikling og fysiske problemer kan påvirke hendes hastighed og omfang af sproglige udvikling. For eksempel, har børn, der var født for tidligt ofte forsinket udvikling på områder som vægtøgning, som ikke påvirker børn, der var fuldbårne spædbørn. Høretab er et andet fælles fysiske tilstand, der kan forstyrre et barns evne til at udvikle sprog og tale evner på en normal sats.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com