Tegn & Baby astmasymptomer

01/02/2013 by admin

Baby astma kan være svært at opdage og kan kun officielt diagnosticeret af en læge. Men der er tegn og symptomer, der kan være et tegn på at dit spædbarn kæmper med astma. Hvis en eller flere af følgende symptomer, overholdes i dit spædbarn, er en læge besøg berettiget.

Hoste

Børn med astma vil hoste ofte. Denne hoste mest typisk finder sted om natten eller efter aktivitet (såsom griner eller kravle). Denne hoste kan også opstå på andre lejligheder i løbet af dagen men. Hoste kan være et tørt eller vådt hoste og bliver kronisk.

Åndenød

Regelmæssige aktiviteter, der forårsager en åndenød (men normalt ikke ville gøre det), såsom kravle eller gråd, er en anden mulig symptom på baby astma. Denne åndenød kan manifestere sig som besværet vejrtrækning eller korte, lavvandede vejrtrækninger.

Hvæsen

Hvæsen er en fløjtende lyd. Det høres når barnet ånder ind og ud og er forårsaget af en sammensnørede luftveje. Hvæsen er typisk hørt udånding men kan også høres i løbet af indånding.

Allergi

Astma er ofte tæt relateret til allergi. Babyer med allergi problemer har ofte ledsager astma. Astma kan starte som en allergi angreb, komplet med nysen, rindende øjne og et dryp næse men vil derefter fremskridt i anstrengt og wheezy vejrtrækning som nævnt ovenfor.

Eksem

Eksem er en hududslæt, der vises på pande, hovedbund og kinder. Det kan også sprede sig til andre dele af kroppen, herunder arme og bryst. Det ligner små, røde blærer eller det kan ligne tørre, skællende hud. Selv om eksem ikke er altid et symptom på baby astma, er nogle gange det en indikation, at det eksisterer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com