Affordable Health Care indstillinger

01/04/2013 by admin

Tilføjelse til den stigende andel af arbejdsløse i USA er antallet af mennesker, der går uden sundhedspleje. Med billig sygeforsikring et ofte nævnt genstand for politikere men tilsyneladende få muligheder for lav indkomst amerikanerne, mange er ikke sikker på hvor de skal henvende. Endnu nedsat pris sundhedspleje planer og subsidierede programmer eksisterer, og uforsikrede opfordres til at købe mindst nogle dækning for at beskytte sig selv og deres familier.

Betydning

En nylig "ABC News" meningsmåling viser, at over halvdelen af amerikanerne er bekymrede over hvordan de vil betale for sundhedspleje og politikere kræver reformer til systemet minde os om at billig sygeforsikring er en stor bekymring. Fyrre - seks millioner uforsikrede amerikanere kæmper for at betale for lægers besøg, hospitalsbehandling og medicin, og risikerer fallit i tilfælde af en alvorlig sygdom eller ulykke.Enkeltpersoner og familier med begrænsede midler kan føle, at de har ingen valgmuligheder, når det kommer til sundhedspleje, men online forskning, lokale agenturer og klinikker kan give rimeligt prissat planer uanset indkomst.

Typer

Flere nedsat pris sundhedspleje muligheder der findes på tværs af USA, herunder staten Medicaid-programmerne, gratis eller billig sundhedsklinikker og traditionelle forsikringsselskaber med overkommelige dækning.Hver stat har Medicaid, en statsfinansieret program tilbydes til kvalificerende lav indkomst enkeltpersoner og familier, som nedbryder en forsikring i lavere betalinger end standard planer. Applikationer er tilgængelige på lokale sociale tjenester kontorer hvor du kan finde oplysninger om de specifikke krav til Medicaid i din tilstand.Traditionelle sundhedspleje planer kan også findes til lavere priser. Så længe du se en læge deltager i din forsikring plan, vil out-of-pocket Co-betalinger være lavere, da forsikringsselskabet dækker mere. Lavpris-planer har ofte selvrisikoen starter ved omkring $2.000. Lokal forsikring agenturer kan også hjælpe vælge overkommelig sygesikring for dig eller din familie, og agenter vil arbejde for at finde planer på et sag til sag grundlag.En anden valgmulighed nemlig dem virkelig strapped for kontanter er gratis eller billig Fællesskabet sundhedsklinikker, fundet i områder i hele landet. Disse lokalt køre sundhedsklinikker er ofte overfyldte og underfinansieret men give grundlæggende pleje og medicin for folk med begrænset indkomst og ingen sygeforsikring.

Geografi

En række stater er i øjeblikket overvejer, hvordan vi kan give deres egen rimeligt prissat sundhedspleje og forsikring, og arbejder på deres egne reformer. Oplysninger om overkommelige sundhedspleje nær du kan findes på healthinsurance.org/states.lasso.

Overvejelser

Health insurance eksperter anbefaler, at have nogle sygesikring er bedre end ingen, selv om den plan, du har råd til ikke omfatter alle typer af dækning.Alternative eller supplerende planer, såsom kortsigtede sygesikring eller ulykke planer, kan også være gavnlig muligheder for dem, der vælger ikke at købe en traditionel plan. Midlertidig sygeforsikring er ideel for dem, der er i mellem forsikring eller er ved at miste deres dækning, mens lavpris-ulykke planer starter ved omkring $25 per måned dækker nogle ambulancen og hospitalet gebyrer i tilfælde af en alvorlig ulykke.

Fordele

Prisbillig sundhedspleje ville hjælpe gratis millioner af amerikanere fra byrden af uforsikrede og usunde. Disse mennesker kan opleve enorm lettelse at vide, at et sikkerhedsnet eksisterer for at hjælpe med at beskytte og pleje til dem i tider med sygdom og nødsituationer.Giver mere rimeligt prissat sundhedspleje har enormt potentiale til at forbedre den nationale økonomi, så borgere og virksomheder til at kanalisere deres penge til job og brancher i stedet for den nuværende ublu pris af sygeforsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com