Hyperbar Healing

02/11/2013 by admin

Hyperbar Healing

Hyperbar oxygenbehandling er en type af medicinsk behandling, der leverer ilt inde i et lukket kammer under øget pres. Når du tager en hyperbar behandling, er du lukket inde i salen tube-lignende. Det øgede pres tillader mere ilt opløses ind i din blodbanen og kroppens væv. Det medfører øget iltning i såret væv. Det er derfor hyperbar terapi bruges ofte til at helbrede sår.

Blødt væv infektioner

Behandle et sår der ikke heler på grund af diabetes eller vaskulær sygdom af gennemgår hyperbar healing. Disse infektioner er ofte et resultat af kirurgi eller traume og reagerer ikke godt på traditionel behandling. Mange af disse genstridige bakterier trives i lav ilt miljøer. Gennemgår hyperbar iltning kan oversvømme dit væv med ilt, der hæmmer bakterievækst og ødelæggelse af omkringliggende væv.

Anæmi

Vælg hyperbar ilt til at behandle tilfælde af anæmi, der ikke kan behandles af blodtransfusion. Disse omstændigheder kunne opstå, hvis patienten ikke kan modtage blod til en medicinsk eller religiøs grund. Mens hyperbar ilt i sig selv ikke øger antallet af blodlegemer, kan den pumpe mere ilt i blodet, for det skal transporteres rundt i kroppen. Dette kan hjælpe med at holde patienten i live mens kroppen bygger mere røde blodlegemer.

Brain byld

Helbrede en hjerne absces med mindre risiko for skader ved at tilføje hyperbar oxygen behandlingsplan. En hjerne absces kan være vanskelige at behandle på grund af antibiotika ikke er i stand til at krydse blod-hjerne barrieren. Procedurer til Aspirér væske fra bylden kan resultere i permanent skade på de omkringliggende hjernevæv. Det er blevet konstateret, at hyperbar oxygen kan hjælpe dræber bakterier ved at øge iltindholdet i området abscessed. Det fungerer også for at øge styrken i din kroppens hvide blodlegemer, så de kan arbejde for at bekæmpe off infektion.

Procedure

Konsultere din læge til at arbejde op en optimal behandlingsplan for dine sygdomstilstand. En sædvanlig behandling tidsplan kræver 30 behandlinger gives over flere uger, en gang om dagen, fem dage om ugen i 90 minutter hver session. Du vil blive placeret inde i et kammer, og når behandling begynder, vil du høre ilt stormende ind, og du vil begynde at føle tryk svarende til trykket følte, når en flyvemaskine tager fart. Under behandling, kan du se TV eller bare hvile. En sygeplejerske vil være tilgængelige på anden siden af salen. Af sikkerhedsmæssige grunde, har du ikke lov til at tage alle elementer med dig inde i kammeret herunder smykker, magasiner eller kontaktlinser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com