Anvendelser af Benzoin olie

02/13/2010 by admin

Anvendelser af Benzoin olie

Benzoin olie er produceret af et alkohol uddrag af harpiks fra træet benzoin, som er medlem af Styrax slægten. Olien har traditionelt været brugt til at behandle sygdomme som astma, bronkitis og andre luftvejslidelser. Men ingen kliniske undersøgelser er angivet med databaser drives af Centers for Disease Control og forebyggelse, CDC eller National Center for bioteknologi Information, der understøtter disse anvendelser. Dog har benzoin olie vist sig at være nyttig for at undgå hudinfektioner, for en potentiel behandling for kræft og som klæbemiddel til kirurgiske bandager.

Cellulære død

En undersøgelse i August 2010 spørgsmålet om "Ethnopharmacology Journal" undersøgt benzoin olie evne til at fremme apoptose, eller genetisk programmeret celledød. Forskerne testet effekten af benzoin olie på drabet på menneskelige leverkræft celler. Undersøgelsen fandt, at ethanol Uddrag af olien øgede mængder af faktorer, der er kendt for at bidrage til cellulære død. Forfatterne konkluderede, at ekstraktet kunne have fordele i behandling af leverkræft.

Penis vorter

Januar 1998 spørgsmålet om "Singapore Medical Journal" analyseret benzoin olie evne til at bekæmpe udbrud af penis vorter. Forskerne overvåget anvendelsen af en benzoin tinktur, som er en løsning indeholdende alkohol. Undersøgelsen fandt, at op til 83 procent af patienterne havde ingen tegn på vorter efter seks uger. Forfatterne konkluderede, at koncentrationerne så lavt som 0,25 procent af benzoin olie i ethanol var tilstrækkelige til behandling af penis vorter.

Kirurgiske bandager

Benzoin olie har været anvendt for sin evne til at øge klæbeevne af kirurgiske bandager på huden og dens antibakterielle aktiviteter. Oktober 2000 spørgsmålet om "Dermatologiske kirurgi" medtaget en artikel, der dokumenterede disse egenskaber. Forfatteren beskriver en procedure, hvor huden er "de-olieret" ved brug af acetone før bandagen er anvendt. Undersøgelsen sagde, at brugen af benzoin olie i høj grad forbedrer klæbeevne af kirurgiske bandager og aids i forebyggelse af infektion.

Antibakterielle

En artikel, der vises i marts 1996-udgaven af "Militære medicin" beskrevet en procedure, der anvendes benzoin olie til genbrug af flasker i operationsstuen. Forfatterne undersøgte vækst af flere stammer af bakterier på en overflade er dækket med olie og fundet at kun én art, Bacillus cereus, var i stand til at overleve i mere end 15 minutter, men blev deaktiveret efter 24 timer. Forfatterne konkluderede, at risici i forbindelse med de behandlede flasker i operationsstuen var minimal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com