Forskellen mellem Normal & basisk vand

05/11/2013 by admin

Forskellen mellem Normal & basisk vand

Alternative behandlingsmuligheder har eksisteret siden længe før begyndelsen af traditionelle videnskabelige medicin, og mange af disse metoder stadig eksisterer i dag. En alternativ sundhed tendens er opstået der tilskynder forbrugerne til at drikke alkalisk vand i stedet for normale vand. Mens succes med en sådan behandling er et spørgsmål om forhandling, er der visse forskelle mellem regelmæssig og alkalisk vand, som fortalerne basere alkaline vand sundhedsanprisninger.

"Normal" vand

Den eneste forskel mellem "normale" og alkalisk vand er pH, en måling af hvorvidt noget er grundlæggende, sure eller neutrale. Helt rent vand er hverken grundlæggende eller sure; Det har en pH-niveau af 7, i midten af pH-skalaen. Noget højere er sure, mens noget lavere er grundlæggende. Det er meget vanskeligt at fremstille og levere rent vand på en stor skala. De fleste vand mennesker drink er tæt på neutral, men kan være lidt grundlæggende eller sure, afhængigt af vandets oprindelse og stoffer i vandet. De fleste "normale" vand har en pH-niveau mellem 6,5 og 8,5.

Basisk vand

Mest betydningsfulde forskellen mellem alkalisk vand og normale er, at alkaline vand er langt mere grundlæggende end de fleste normale vand, med en pH på 9.5 til 11. Mens du kan normalt købe alkaline vand i butikken, er der en række virksomheder at skaber produkter beregnet til at øge vand alkalinitet, herunder filtre og vand tilsætningsstoffer.

Sundhedsanprisninger

Et sundt menneske har meget svagt basisk blod pH mellem 7,35 og 7,45. Nogle alternative sundhed fortalere hævder, at drikke alkalisk vand er faktisk godt for du fordi det bidrager til at imødegå enhver sure fødevarer, du kan have spist og holder din pH i blodet på et sundt niveau. Andre specifikke sundhedsanprisninger kapret af alkalisk vand fortalere er at alkaline vand kan øge energi, forbedre healing, øge motion evne, forebygge kræft og øge knogletætheden.

Support

Mange forbrugere og medlemmer af det videnskabelige samfund forblive skeptisk om alkaline vand krav. Den menneskelige krop er i stand til at fastholde blod alkalinitet uden denne form for vand, og mange mennesker beklage de vage og ofte misvisende påstande fremsat af virksomheder forsøger at sælge produkter beregnet til at oprette alkalisk vand. Stadig, nogle akkrediterede forskere gør opmærksom på at drikke alkalisk vand kan ikke såre dig, og der kan være nogle gyldighed til sundhedsanprisninger såsom øget knoglestyrke og bedre pH i blodet i dem at drikke alkalisk vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com