Døende patienters rettigheder

09/18/2016 by admin

Døende patienters rettigheder

Terminalt syge patienter er ofte fysisk svag og i nogle tilfælde, stand til at udtrykke deres ønsker med hensyn til deres pleje. Det er bydende nødvendigt, at medicinsk personale og familiemedlemmer ære patienternes umistelige rettigheder, som de står over for deres sidste dage.

Beslutningsprocessen

Den døende Patient Bill of Rights, fastholder som rapporteret af læring sted Online, at patienter skal behandles som levende individer med menneskerettigheder indtil øjeblikket, døden. De skal have noget at sige i alle beslutninger, der træffes på deres vegne, og de bør ikke nedsættende dømmes for deres valg, selv om de er i modsætning til andre udtalelser.

Oplysninger

Oplysninger ikke kan tilbageholdes fra patienten, og heller ikke kan patienten være bevidst bedraget. Som David Kessler bemærkede i sin artikel "The rettigheder af the Dying", skal alle patientens spørgsmål besvares fuldt ud og ærligt. Patienten har også ret til at forstå processen med døden i tilfredsstillende grad.

Komfort

Patienten har ret til at være fri for smerter og modtage den nødvendige medicinske behandling for at sikre fysiske komfort. Patienten har også ret til at erklære som personer kan eller ikke kan være til stede, når den døende proces begynder at reducere stress og at sikre, at miljøet forbliver fredelig.

Respekt for ønsker udtrykt i et levende vil

Hvis patienten har en underskrevet levende vil, skal ønsker i det hædret af både det medicinske personale og patientens familie, hvorvidt de accepterer vilkårene som anført. I mangel af en levende vil patienten er udpeget sundhedspleje proxy eller umiddelbar nærmeste pårørende skal handle til at sikre, at patienten ønsker respekteres bør patienten være i stand til at tale for sig selv.

Religiøse ønsker

Patienten har ret til at modtage spirituel rådgivning i sin valgte tro i hele den døende proces samt retten til at udtrykke sine ønsker vedrørende religiøse forbindelse med hans begravelse, begravelse eller ligbrænding.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com