Hvordan arbejder protonpumpehæmmere?

05/06/2013 by admin

Hvad er Proton pumpe hæmmere?

En proton pumpe hæmmer er en type af medicin, der bruges til at blokere det enzym, der er placeret i maven væggen, der producerer syre nødvendige for processen med fordøjelsen. Selvom der findes mange forskellige typer af protonpumpehæmmere, er de fleste lige i deres effektivitet. Den primære forskel på de forskellige mærker af protonpumpehæmmere er måde leveren nedbryder hver af dem. Nogle protonpumpehæmmere forårsage leveren til at reagere mindre i absorptionen af visse lægemidler, som kan holde nogle narkotika i blodbanen længere. Hver protonpumpehæmmer kan også have forskellige og forskellige interaktioner med andre lægemidler.

Funktionen af protonpumpehæmmere

Protonpumpehæmmere er truffet for at reducere mængden af syre, der produceres af maven til at lindre symptomer ofte forbundet med sår i spiserøret, maven og tolvfingertarmen samt gastroøsofageal reflukssygdom eller GERD. Protonpumpehæmmere er en anden form for behandling, når de anvendes i kombination med visse antibiotika, for afskaffelse af helicobacter pylori, en syre-resistent, sår-forårsager bakterie, der lever i maven.

Rollen af mavesyre

Mavesyre eller mavesyre, er nødvendige for korrekt fordøjelsen af mad og det hjælper i forebyggelsen af mulige infektion af mikroorganismer. Der er forskellige typer af celler i maven. Parietalcellerne opholde sig i væggen af maven og deres primære funktion er at gøre syre. Parietalcellerne produktion af mavesyre er en kompliceret og indviklet proces. En anden type celle virker til at pumpe syren lavet i cellen parietale ind i maven. Produktionen af mavesyre er kontrolleret af hormoner og det autonome nervesystem. Undertiden en eller flere faktorer forårsager generation af for meget mavesyre, som kan forårsage halsbrand, sure opstød og mavesår. Når dette sker, efter at være blevet diagnosticeret, kan blive ordineret en patient med en proton pumpe hæmmer til at reducere mængden af syre i maven.

Hvordan protonpumpehæmmere arbejde

Protonpumpehæmmere ændre kemiske dannelsen ved tilsætning af et enzym i parietal cellerne. Dette skaber en ændring i den kemiske formation, hvilket resulterer i en forhøjelse af gastrisk pH, som effektivt minimerer cellernes evne til at producere mavesyre. Tilstanden af ændret kemikalier har en bindende virkning til cellerne, der pumpe syre i maven. Når de kemiske komponenter er ændret og evnen til at pumpe syre er minimeret, er det samlede resultat en reduktion i mængden af syre i maven.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com