Hjemmeplejen for kørestol-bundet

03/20/2010 by admin

Hjemmeplejen for kørestol-bundet

Kørestol-bundet patienter, der er i stand til at blive hjemme kan kræve en omsorgsperson, der kan deltage i deres behov hele dagen. En caregiver er overvåget af en registreret sygeplejerske og bistår med opgaver såsom løft patienten fra kørestolen til hans seng; med grooming og badning; og hjælper med huslige pligter Ifølge Bureau of Labor Statistics. Pårørende er tilgængelige via offentlige og private organer, og er certificeret til at tage sig af et antal patienter i hjemmet gennem organisationen.

Instruktioner

• Være parat til at være på vagt når som helst. Ifølge National Institutes of Health, skal pårørende være til rådighed til at reagere på en patients opkald 24/7.

• Lyt til patienter med medfølelse. Psykisk syge, alvorligt svage eller ældre patienter kræver masser af tålmodighed til at opretholde et sundt forhold mens omsorg for dem.

• Pas på dig selv. Ifølge NIH, det er nemt at ignorere din følelsesmæssige og fysiske velvære, når omsorgen for en anden, men det er vigtigt at opretholde en positiv holdning og sund kost.

• Oprette en tjekliste over gøremål skal udføres, når du først ankommer til patientens hjem, og dobbelt-tjekke listen inden de forlader i slutningen af dagen for at sikre alt var gennemført.

• Følg altid private eller offentlige agenturets regler og forordninger om omsorgsgivende for at undgå problemer, der kan bringe dit job i fare.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com