Introduktion til maskinen vibrationer

10/08/2016 by admin

Introduktion til maskinen vibrationer

I 2010, vibrationer maskiner er hurtigt ved at blive et alternativ til traditionelle vægttab øvelse udstyr på grund af deres unikke mekaniske egenskaber. Mens de fleste øvelse maskiner kræver du at udføre på en flad pad eller spor, bruger vibrerende udstyr en lidt usikker overflade for at gøre dine muskler arbejde hårdere under hver session.

Profferne

Flere fordele eksisterer, når det kommer til uddannelse virkningerne af vibrationelle maskiner. De kan være konstrueret til skånsomme træning, der gør det ideelt for enkeltpersoner, der ikke kan tåle mere anstrengende former for motion, såsom løb eller konkurrence sport. De også hjælpe tone musklerne og forbrænde kalorier samtidig, hvilket kan reducere din samlede træning tid.

Ulemper

Ethvert stykke træningsredskab er forpligtet til at have et par ulemper, og vibrationelle maskiner er ingen undtagelse. Fordi de er skånsomme enheder, tilbyder de ikke egenskaberne knogle-bygning af maskiner såsom løbebånd. Også, hvis du er tilbøjelig til køresyge, de konstant, bittesmå bevægelser af maskinen kan forværre denne tilstand.

Overvejelser

Når der træffes beslutning om ikke at købe eller bruge en vibrerende maskine, overveje din fitness mål og mål. Hvis du er i relativt god sundhed og leder efter komplet body toning, kan denne type af udstyr være et godt match for dig. Men det er altid bedst at tjekke med din læge eller træner før du begynder en ny øvelse regime.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com