Hvordan man kan stoppe de Negative tanker forårsaget af angst

07/21/2013 by admin

Negative tanker kan lammende. De forhindrer angst syge i at nå deres sande potentiale både karriere og relationer. Men med tålmodighed og praksis, kan du oprette en indre Skift således at angst og ledsager negative tanker ikke længere danner en barriere mellem dig og en rigere, mere tilfredsstillende liv.

Instruktioner

• Lær at slappe af. Mange mennesker ikke indser at afslapning er en færdighed, og som alle færdighed, det tager tid at udvikle og praktisere. Afslappende betyder ikke eskapisme eller "zoneopdeling ud"; men mange segmenter af vores kultur understrege arbejdsetik så stærkt at sand afslapning er ofte misforstået og undervurderet. At tage en yoga eller meditation klasse kan hjælpe dig med at lære de særlige teknikker dyb vejrtrækning og fokus nødvendige for afslappende.

• Skriv ned dine tanker. Ser dine ideer på papiret hjælper dig med at blive opmærksom på dine negative tanker som tanker. Du kan realisere de ikke nødvendigvis afspejler virkeligheden i en situation, eller at de viser kun én mulig fortolkning blandt mange. Når du ser dine tanker skriftligt, Prøv også skrive ned alternative måder at få vist en situation, som er mere positive. Tillad dig selv at opfatte halvfulde glas samt det halvtomme glas.

• Energize de positive tanker. Prøv tegning eller skabe en collage af magasin billeder til at skabe en stærk visuel billede styrke positive. Konstruere en "soundtracket" til en film om de positive tanker og lytte til disse sange regelmæssigt.

• Dyrke vaner, som fremmer sind-krop sundhed. Få nok søvn. Motionere regelmæssigt. Spis fødevarer der giver du brændstof til at skabe i stedet for fødevarer uden næringsværdi. Eliminere eller i det mindste skære ned på koffein, alkohol og nikotin, som disse stoffer kan have en negativ indvirkning på hjernens kemi.

• Acceptere at liv indebærer usikkerhed, at både hyggelig og udfordrende situationer kan altid være lige rundt om hjørnet. Budgettet beløbet i gang jer indrømme hen til bekymre sig om de mindre behagelige muligheder til et bestemt antal minutter hver dag.

Tips & advarsler

  • Latter hjælper. Når du føler dig overvældet af negative tanker, prøv at leje en sjov film eller tilbringe tid sammen med en ven, der har en smitsomme sans for humor.
  • Vide, hvornår at få hjælp. Hvis de negative tanker synes at have vundet på trods af trinene ovenfor, finde en omsorgsfuld, medfølende, professionel rådgiver eller nogen kvalificeret til at støtte dig i coping med angst og depression.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com