Hvordan man ansøger om SSI og Medicaid

04/27/2014 by admin

Hvordan man ansøger om SSI og Medicaid

Social Security Administration (SSA) tilbyder supplerende sikkerhed indkomst (SSI) betalinger til handicappede eller ældre personer, som har en lav indkomst og et utilstrækkeligt arbejde historie at kvalificere sig til fuld efterløn eller handicap fordele gennem SSA. Medicaid er en federal - og statsfinansierede, state-drevet sygesikring program, for lav indkomst enkeltpersoner, der er handicappede, ældre, gravide eller under år 19.

Instruktioner

Oprindelige begæringer

• Udfylde en ansøgning til SSI på ssa.gov eller din lokale SSA office. Hvis du er usikker på, hvor din lokale SSA kontor er placeret, giver SSA en lokale kontor søgefunktion på deres hjemmeside. Afhængig af grunden til du søger om SSI, varierer de oplysninger, du får brug for programmet. Ældre personer vil bare nødt til at udfylde ansøgningen og etablere deres alder. Handicappede personer, på den anden side skal deres CPR-nummer, en liste over alle medicinske udbydere, en liste over alle medicinske tilstande, der bidrager til den manglende evne til at arbejde og konkrete eksempler på, hvordan disse betingelser gør det umuligt for at opretholde erhvervsarbejde.

• Udfylde en ansøgning til Medicaid til din lokale Medicaid eller online, hvis din tilstand tilbyder en online ansøgning. Hvis du er usikker på hvor man kan finde oplysninger om din tilstand Medicaid program, vedligeholder den nationale sammenslutning staten Medicaid direktører links til hver staten Medicaid program. Hvis du søger på baggrund af handicap, vil du har brug for en liste over udbydere af medicinsk og være i stand til at give en erklæring, der skitserer, hvorfor du ikke kan arbejde som følge af din helbredstilstand. Du skal også forelægge en fødselsattest, Social sikring kort, staten eller føderale id-kort og bevis for indkomst. Du bør modtage svar på din ansøgning inden for 30 til 90 dage. Fortsæt til trin 3, hvis din SSI er nægtet. Fortsæt til trin 4, hvis din Medicaid er nægtet.

• Komplet SSA Form HA-501 (anmodning om høring) senest 60 dage efter datoen, brevet benægtelse. Du kan skrive en klage brev med dit fulde navn, CPR-nummer, fødselsdato og grund til klage i stedet for at udfylde formularen. Det anbefales dog at du kan bruge formen. Du vil modtage en dato for retsmødet i mail efter at have forelagt denne form. Det kan tage alt fra et par uger til over et år, før du modtager en dato for retsmødet. Du bør overveje at hyre en advokat for dette trin og fremtidige appel niveauer.

• Skriv et brev inden for den tidsramme, der er noteret på din Medicaid benægtelse skrivelse med anmodning om en appel. Dette brev skal omfatte dit fulde navn og fødselsdato. Du bør også omfatte enten din Medicaid sagsnummer eller CPR-nummer. Du bør fortsætte med at samle medicinske journaler for at støtte din sag gennem denne appel og eventuelle fremtidige appeller.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com