Eye-styrke øvelser for børn

04/20/2014 by admin

Vores øjne er lavet af hundredvis af små muskler, der kan blive styrket og forbedret ligesom alle andre muskler i kroppen. Eye-styrke øvelser for børn kan rette almindelige problemer med synet, forebygge behovet for korrigerende linser senere i livet. Manglende evne til at fokus vision og kontrollere øjenbevægelser kan gøre det svært at lære at læse og bevare opmærksomhed i klassen.

Selv børn med 20/20 vision kan lider af udiagnosticeret synsproblemer, der gør læring mere vanskeligt. Udfører et par enkle øje-styrke øvelser hver dag kan gøre en forskel.

Palming

Slap af dine øjne mens du sidder ved bordet. Stak puder på forsiden af dig, indtil de når en højde, der giver dig mulighed for komfortabelt hold håndfladerne direkte foran dine øjne. Luk øjnene og let dækker hvert øje med håndfladerne, så at du blokere ethvert lys. Træk vejret dybt og langsomt mens du holder hænderne over øjnene, være omhyggelig med ikke at lægge pres. Gør denne øvelse i 10 minutter to til tre gange om dagen.

Svingende

Start denne øvelse ved at lukke øjnene og slappe af dem. Næste, stå op, åbne dine øjne og finde et fjernt objekt til at fokusere på. Se fra side til side i en blid, svajende bevægelse. Blinke dine øjne som du svinger for at holde dem rene og godt smurt. Dette er en af de bedste øje-styrke øvelser for børn, der bruger computere.

Farven på dagen

Vælg en farve og har dit barn ser ud til det hele dagen. Barnet bliver mere bevidst om et objekts farve end dens form. For eksempel, hvis farven på dagen er gul og barnet ser en gul bus, vil hun være mere opmærksom farven end, at det er en bus.

Se klart metode

Se klart metoden er en serie af eye-styrke øvelser designet til at hjælpe med vision korrektion. Ideelt bør disse øvelser gøres i 30 minutter om dagen for at styrke og forbedre øjets fleksibilitet. En øvelse tilskynder ændre fokus fra tæt på fjerntliggende objekter. Dette gøres ved at holde et objekt foran barnets ansigt og langsomt bevæge sig yderligere væk og derefter langsomt bringer det tæt igen. Denne øvelse træner øje at følge og objekt og skift fokus alle på én gang.

Se klart metoden har også øvelser, der kan producere bemærkelsesværdige resultater hurtigt. En teknik kendt som "blur læsning" er en. Start ved at have barnet holder et blad op og ned, holde det i en afstand, hvor ordene ikke er let at genkende. Barnet vil vælge et ord og fokusere på at forsøge at genkende hvert bogstav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com