Hvordan man kan forklare tonsiller & polypper til dit barn

12/13/2013 by admin

Kun lidt fantasi er nødvendig for at forklare rollen af mandler og polypper til dit barn. Hvis du har brug at forklare, er det sandsynligt, han har problemer med dem. Han kan have tilbagevendende tonsillitis, strep infektioner eller obstruktiv søvnapnø. Han kan stå over for kirurgi. Mere end 400.000 tonsillektomi og adenoidectomy procedurerne udføres sikkert i USA hvert år, ifølge Lucile Packard children's Hospital ved Stanford University, normalt på en ambulant.

Instruktioner

• Forklare dit barn hendes krop har vagter inde at beskytte hende mod bakterier. Disse vagter kaldes immunsystemet, og mandler og polypper på bagsiden af hendes hals er en del af den immun ordning. De er næsten den første ting bakterier løber ind i, når de forsøger at snige sig ind i hendes krop til at gøre hendes syge.

• Forklare dit barn at hans mandler og polypper surround bakterier og fange dem, før de kan komme ind i hans krop. Nogle gange, desværre, får mandler og polypper ondt ved at beskytte ham. Når dette sker, halsen kan føles øm i et stykke tid, men normalt, vil være tilbage til normal i et par dage.

• Forklare dit barn at tider, mandler og polypper nødt til at lade de virkelig dårlige bakterier gøre dem syge, så resten af hendes krop ikke vil blive syg. Mandler og polypper kan blive hævede og gør det svært for hende at sluge. De kan gøre det svært for hende at trække vejret om natten, og hun kan snorke. De kan give hende en feber og earaches. Hun kan have til at tage medicin for at hjælpe med mandler og polypper bekæmpe bakterier eller bare vente på dem til at blive bedre af sig selv.

• Forklare dit barn at når mandler og polypper blive syg igen og igen og gøre halsen øm hele tiden, eller gøre ham snorke hver aften, det kunne være tid for dem at stoppe med at arbejde så hårdt. Forklare, at han er gammel nok nu til hans krop til at stoppe bakterier uden hjælp fra mandler og polypper. Fortæl ham, at han ikke vil føle anderledes, når de er væk, bortset fra at hans hals vil føle en hel del bedre og han sandsynligvis ikke snorker længere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com