Hvad er brændende mund?

09/26/2016 by admin

Hvad er brændende mund?

Mennesker med denne betingelse opleve en brændende fornemmelse i deres fødder. Det kan være irriterende eller et symptom på en tilstand i kroppen, som kan have brug for omfattende behandling.

Om

Brændende mund er en sensation i foden, der gør det føles som om det er i brand. Det er en betingelse, der undertiden kræver lægehjælp.

Betydning

Fornemmelsen af en brændende mund angiver noget der sker i foden. Mulige betingelser kan variere i sværhedsgrad fra fodsvamp til diabetes til alkoholisme.

Typer

Følelsen af brændende mund kan være irriterende at så intens, at det kan forstyrre sovende. I tilfælde som fodsvamp, smerten er i placeringen af den medicinske tilstand, men i tilfælde som alkoholisme, smerten forekommer i en anden fra hvor kroppen kæmper sygdom placering.

Behandling

Brændende mund sensation er blot irriterende, kan badning i koldt vand og hvile med fødderne holdt oppe give lindring. En læge bistand skal søges, hvis de brændende fornemmelse opstår pludseligt og med sværhedsgrad.

Advarsel

Hvis følelsen af brændende mund er mild men smerten stiger, skal en læge vurdere foden straks. Desuden, hvis foden med den brændende fornemmelse viser tegn på rødme, hævelse eller udslæt, en læge skal konsulteres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com