Hvordan at slippe af Body ømhed

02/18/2010 by admin

Hvordan at slippe af Body ømhed

Smerter, er selvom forstyrrende, et advarselssignal, at kroppen har brug for opmærksomhed. Nogle gange er svaret simpelt, såsom resten for muskel overforbrug. Men, hvis generaliseret smerte har du ned, det er muligt at slippe af body ømhed med hjem terapi og/eller medicinsk støtte, afhængig af dens årsag. Læs videre for almindelige måder at behandle kroppen ømhed til at hjælpe dig tilbage på sporet.

Instruktioner

Hvordan at slippe af Body ømhed

• Identificere årsagen eller mønster af din krop ømhed til bedre bestemme hvilke retsmidler fungerer bedst. Når de ledsages af et anfald af influenza eller forkølelse, er det bedst at arbejde med generelle opsving samt den smerte, som omfatter ordentlig hvile, ernæring og støttende medicin hvis nødvendigt. Hvis kroppen ømhed er blevet mere kronisk, en medicinsk consult kan være nødvendigt og en anderledes smertelindring tilgang ansat.

• Slippe af kroppen ømhed ved mild til moderat motion, selv når du føler det er den sidste ting du ønsker at gøre. Så længe det ikke modsige med medicinsk rådgivning og dit helbred, motion virker delvis ved at stimulere cirkulation, muskelafslapning og endorfin produktion. Endorfiner er en neuro-hormon kendt for at reducere smerter og opfattelsen af smerte.

• Brug fugtig varme at slippe af body ømhed på grund af sygdom eller overforbrug. Varme bade, saunaer, boblebade og lignende fremme lindring. Holde kroppen udsættes for varmekilde for 10 til 20 minutter for de bedste resultater, men undgå overophedning. Tilføjelse Epsom salte i et varmt bad ofte leverer bedre resultater.

• Hvile muskler efter behov men undgå lange perioder med immobilitet, medmindre der er skade, eller aktiviteten øger smerten. Når musklerne er i brug bliver de udsat for ømhed, ømme punkter og skade. En anden risiko er muskelatrofi, som er mere vanskeligt at overvinde. En gradueret træningsprogram, såsom strække sig og gå, hjælper de fleste folk slippe af kroppen ømhed, men udsætter til en læge, hvis du har langsigtede problemer.

• Overveje kvaliteten af din søvn, hvis fælles smerte retsmidler gøre lidt for at slippe af body ømhed eller smerter bliver kronisk. Mangel på afslappende søvn er ofte forårsaget af en dårlig madras, sygdom, nogle medikamenter, hjerne eller søvn abnormitet, alkohol, koffein og stress. Hvis problemet er alvorlige eller langvarige kan en læge anbefale nogle tests til bedre isolere årsagen. Bemærk at nogle personer ikke kan genkende en søvn abnormitet når man findes men føler sig ikke udhvilet efter opvågning.

• Tal med en farmaceut eller læge før at tage smertestillende medicin til at slippe af body ømhed, som deres effektivitet varierer. Fælles medicin virker forskelligt på lindre smerter og mange er bedre egnet på ledsmerter end muskelsmerter. For eksempel, acetaminophen (mærkenavn: Tylenol) er en almindelig ingrediens i koldt medicin men ikke mindsker inflammation som ibuprofen eller naproxen natrium. Aspirin fastholder nogle anti-inflammatoriske egenskaber.

Tips & advarsler

  • Engagere sig i god sundhed praksis og notere din kost. Nogle mennesker oplever, at forarbejdede fødevarer, koffein og alkohol øger smerte, især når bruges regelmæssigt.
  • Overveje consulting en kiropraktor eller massage terapeut til at behandle kroppen ømhed og tilbage og nakkesmerter.
  • Hver kategori af smertestillende medicin medfører risiko for forskellige potentialer og bør aldrig være blandet uden en lægens anbefaling som skader på leveren og andre komplikationer kan opstå.
  • Kronisk kroppen ømhed kan være et tegn på en helbredstilstand.
  • Oplysninger, der præsenteres her er for forbrugernes viden kun og ikke designet til at erstatte lægelig rådgivning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com