Årlige omkostninger i dialysebehandling

02/25/2010 by admin

Årlige omkostninger i dialysebehandling

Dialyse er den primære behandlingsmulighed for ende fase nyresygdom. Antallet af patienter, der får dialyse er vokset hurtigt siden 1972, da præsident Nixon underskrev lovforslaget for End Stage Renal sygdom Medicare Program. Ifølge USA Today, dengang var der kun 10.000 mennesker i USA i dialyse. I maj 2010 er der mere end 350.000 amerikanerne modtager dialyse. Medicare betaler milliarder af dollars hvert år til dialyse behandlinger, medicin og hospitalsindlæggelser hos patienter med ESRD (end stage nyresygdom).

Årlige udgifter

Ifølge 2007 US Renal Data System (USRDS) årlige rapport er dialysebehandling, selv mindre end en tredjedel af de medicinske omkostninger for dialyse patienten. Ser man på de årlige udgifter for en patient, hvis medicinske omkostninger var $70.000, brugte hun $24.000 på indlæggelse, $9.000 på medicin, $9.000 på læge pleje og $8.000 til andre udgifter såsom forsyninger, transport og laboratoriearbejde. Hendes dialyse behandlinger i alt $19,000 for året. Der er sket mange fremskridt i behandlingen af ESRD men faktum er, at det er et meget alvorligt sundhedsproblem. Hæmodialyse er en kompliceret terapi, og det kræver mere pleje end bare behandlingerne. Det tager en hel sundhedspleje team, nephrologist, dialyse sygeplejerske, dialyse tekniker og socialrådgiver at holde patienten sund.

Medicare/forsikring

Medicare betaler en stor del af omkostningerne for dialyse terapi, op til 80 procent gennem programmet ESRD. For en patient begynder dialyse, der ikke allerede modtager Medicare, skal han kontakte det socialsikringskontor gælde umiddelbart. Medicare fordele starter ikke indtil fire måneder fra ansøgningsdatoen.

Kommercielle sygesikring og HMOS dækning varierer fra selskab til selskab. Hvis patienten har private forsikringer, det vil være det primære forsikringsselskab for de første 30 til 33 måneder og vil koordinere fordele med Medicare. Efter at Medicare bliver den primære forsikringsselskab og privat forsikring bliver sekundær. Enhver patient finansielle problemer bør rådføre sig med sin dialyse enhed socialrådgiver, der kan hjælpe ham med at finde de rette ressourcer.

Typer

Der er to typer af dialyse: hæmodialyse og peritonealdialyse. Hæmodialyse er den mest almindelige metode til dialyse anvendes i dag. Patienten er hooked op til en maskine via en shunt adgang site. Blodet pumpes via en maskine hvor et særligt filter fjerner skadelige affald og giftstoffer. Blodet returneres derefter til patienten. De fleste hæmodialyse er udført i de kliniske omgivelser. Home dialyse bliver mere populært som forbedringer fortsat være gjort gør maskinen mindre og mere rimeligt prissat.Peritonealdialyse bruger foring af maven som et filter til at fjerne affald og giftstoffer fra kroppen. Et kateter er placeret i den peritoneale membran og en dialyse løsning bruges til at trække ud affaldsprodukter fra underlivet. Dette kaldes en væske udveksling.

Omkostninger

Ifølge 2008 data fra USRDS, peritonealdialyse koste $53.000 pr. år pr. patient og hæmodialyse koste $72.000 pr. år pr. patient. Gary Inglese RN, direktør for Renal tilskud til Baxter Healthcare Corporation hedder det, at fra 2003 til 2007 steg antallet af hjem hæmodialysepatienter 35 procent. Omkostningsbesparelser er blot en af grundene til dens stigende popularitet. Teknologiske forbedringer har gjort hjem dialyse mere tålmodig venlige og lukket overlevelse hullet mellem hjem dialyse og i center dialyse. Home dialyse, hæmodialyse og peritonealdialyse, giver den renale patienten med mere frihed og fleksibilitet til at føre en normal livsstil.

Overvejelser

Barry Straube, chief medical officer ved den føderale Centers for Medicare og Medicaid Services rapporter, der er 25 millioner mennesker med nyresygdom. Selv om flere patienter vælger behandling i hjemmet, leveres fleste dialyse behandlinger i behandlingssteder. I 2007 brugt Medicare 8,6 milliarder dollar på behandling og medicin til nyrepatienter. Medicare brugt milliarder mere på indlæggelse omkostninger for disse patienter. Medicare programmet behandler ikke forebyggelse, som kunne bidrage til at reducere omkostningerne ved proaktivt tackle forebyggelse af ESRD gennem forvaltning af kronisk forhøjet blodtryk og diabetes. Bedre medicinsk behandling af disse betingelser kunne bidrage til at reducere omkostninger og forbedre patienternes resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com