Dental limning procedurer

02/23/2010 by admin

Dental limning procedurer

Dental limning-- eller dental vedhæftning--er processen med at vedlægge komposit resin til patientens tand ved hjælp af en bonding agent, ifølge "Torres og Ehrlich moderne Dental bistand." Tand-farvet sammensatte harpiks bruges til at gendanne tænder der er tilhugget, eller som har huller i tænderne. Dental limning har mange fordele: ikke kun kan forbedre en tand funktion eller udseende, men det er mere omkostningseffektiv end andre procedurer, der involverer kroner eller finér. Flere kritiske procedurer er involveret i dental limning.

Tand forberedelse

En større dental limning procedure indebærer først forberede en tand, der har et hulrum. Dette skal ske før en sammensat harpiks materiale kan være bundet til tanden. Tandlægen bruger en højhastigheds boremaskine til at fjerne alle syge tandstrukturen mens det stadig tillader sund tand struktur til fortsat for at holde harpiks restaurering. Hvis det er nødvendigt, vil tandlægen administrere lokalbedøvelse i nærheden af en nerve, hvor behandlingen finder sted for at dulme området. Tandlæger kan også vælge at isolere tanden der skal arbejdes på ved hjælp af en dental gummi dæmning kontrollere fugt, eller de kan anvende bomuld ruller tæt på området til at absorbere strømmen af spyt under enkle restaureringer. Ellers, spyt kan forurene tand forberedelse, ifølge "Torres og Ehrlich moderne Dental bistand."

Ætsning

Når du arbejder på en tand, der er blevet forberedt til en restaurering, skal en tandlæge eller udvidet funktion klinikassistent rense snavs fra forberedelsen og derefter anvende dental TIPkan på tanden. Dental TIPkan er en agent, som fjerner laget"smøre" fra tanden, så kemisk binding mellem tand og den nye komposit resin restaurering vil være stærk.

Smøre lag er et tyndt lag af rester, der består af tand komponenter og væsker, der forbliver efter hulrum forberedelse er afsluttet. Hvis ikke fjernet, kan dette lag påvirke papirmasse--del af roden af en tand, der indeholder nerver og blodkar-- og i sidste ende kan forårsage tand følsomhed eller smerter efter proceduren. TIPkan typisk forbliver på tanden for 15 til 30 sekunder, og derefter tanden er skyllet og tørret i 15 til 30 sekunder, efter "Torres og Ehrlich moderne Dental bistand."

Limning

Efter proceduren, ætsning er bonding agent anvendt til hulrum forberedelse og let luft-tyndet, ifølge "Torres og Ehrlich moderne Dental bistand." Bagefter, tandlæge eller klinikassistent omhyggeligt gælder sammensat harpiks tanden, og forme det til det ønskede udseende. Hvis påkrævet, kan en matrix band bruges til at tjene som en midlertidig væg mod harpiksen er placeret. En af de sidste procedurer i dental limning er at hærde harpiks med en høj intensitet lys, rapporter Docshop.com. Harpiksen skal anvendes i lag og lys helbredt efter hvert lag ansøgning. Komposit resin restaurering endelig skal blive pudset og poleret bruger gummi cups og polering pasta samt efterbehandling strimler, som anvendes til områder mellem tænderne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com