Hvordan til at behandle hypothyroidisme med Bach blomsterremedier

10/17/2013 by admin

Hvordan til at behandle hypothyroidisme med Bach blomsterremedier

I 1930s og 1940-erne opdagede Dr. Edward Bach, at alle sygdomme og lidelser kan spores til en underliggende mental eller psykologisk/følelsesmæssige tilstand, der disponeret for patienten at bliver syg i første omgang. Han fandt også at isolere essenser af visse blomster og planter og med de deraf følgende formler som medicin var gavnligt når konventionelle lægemidler kunne gøre lidt eller intet at give lindring fra lidelser. Bach blomsterremedier bruges stadig med succes af enkeltpersoner og af holistiske læger i dag. Ved at behandle følelsesmæssige og mentale roden til en tilstand, forsvinder symptomerne. En fælles fysisk problem i vores moderne tidsalder er hypothyroidism. Når thryroid kirtel svækker og ikke producerer nok hormon i tilstrækkelig mængde, kan personen med betingelsen tager på i vægt og være i stand til at tabe det, føler sig træt og træg, har en intolerance overfor kulde og lider under andre problemer. Der er en Bach blomst afhjælpe formel, skabt for at bringe kroppen tilbage i balance. Den eneste måde at finde ud af, hvis dette alternativ behandling kan hjælpe dig er at prøve det selv.

Instruktioner

• Åben flaske Bach Flower Healing kombinationer for hypothyroidisme.

• Hæld et glas 4 til 8 ounce af vand eller juice.

• Tilsæt 4 dråber af Bach middel i glas vand eller juice.

• Drikke indholdet af glas før hvert måltid og en gang ved sengetid (fire gange om dagen).

• Gentag dagligt i op til seks uger ad gangen. Registrere dine erfaringer i denne periode for at få et referat af hvordan denne behandling virker for dig. Når du oplever positive resultater, kan du stoppe med at tage Bach Flower middel.

Tips & advarsler

  • Individuelle blomst essenser kan måske kombineres eller tages separat, afhængigt af dine særlige behov. Fordi disse retsmidler ikke er giftigt eller sundhedsskadeligt, er du i stand til at eksperimentere for at afgøre, hvilke kombinationer der er bedst for dig. Hvis du er usikker, kan du tale med en certificeret specialist i brugen af Bach blomsterremedier til at rådgive dig.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com