Købe smerte receptpligtig medicin fra Canada

09/29/2013 by admin

Køb af lægemidler fra Canada kan være en sparsommelig måde at reducere dine månedlige sygesikring budget. I stedet for snublende gennem komplicerede amerikanske sundhedspolitikker, overveje farmaceuter i Canada. De er tilgængelige, bekvemme og glæder os til at betjene dig.

Instruktioner

• Opnå en recept fra en autoriseret læge. Afhængigt af den medicin, du søger, skal du planlægge en aftale med en læge for at sikre din påstand for medicin er legitime. En læge, og kun en læge kan ordinere medicin, og uden denne recept, vil du være i stand til at købe narkotika selv i USA.

• Når du har din recept, logge på internettet. Sørg for at du finder en licenseret og akkrediteret online apotek. Receptpligtig medicin kræver en læges godkendelse af en grund, og du vil ønsker at sikre, at du bestiller fra fagfolk, der tager din sundhed og deres business alvorligt. Et par eksempler på akkrediterede online apoteker er Canada narkotika og amerikanske narkotika Club. Disse websteder er meget udbredt og præcist vil udfylde en recept.

• Når du er fortrolig med dit online apotek valg, skal du sende en kopi af recepten til apoteket. Igen, ikke beskæftige sig med et apotek, der hævder at fylde receptpligtig medicin uden recept. Hvis du ringe i forvejen, kan du muligvis fax en recept til en apoteket for at udfylde en recept hurtigt. Uanset hvad, vil du være i stand til at fuldføre din online form indtil recepten er modtaget af apoteket.

• Når recepten er accepteret, logge på online-apotek. Følg de enkle trin og derefter bruge sikker bestilling form til at indsende din ordre. Afhængigt af webstedet, vil din bestilling skibet i en til tre uger. Mange af de online-apoteker tilbyder rush ordrer for et højere gebyr. Når du har modtaget din ordre, skal du dobbelttjekke modtagelse for at sikre, at det er faktisk fra den korrekte apotek, og at sikre, at du er blevet debiteret det korrekte beløb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com