Ernæring for sunde negle

11/03/2013 by admin

Ernæring for sunde negle

Ernæring spiller en stor rolle i produktion og vedligeholdelse af sunde negle. Uden ordentlig fodring, kan vores kroppe midlertidigt mister evnen til at genopbygge og reparation. Dine negle kan give en tidlig advarsel at din kost mangler eller at noget mere alvorligt kan være galt med funktionen af en af dine organ systemer.

Fordele

God ernæring er afgørende for alle aspekter af sunde negle vækst og udseende. Linjer, hvide pletter og skøre negle er blot nogle af de virkninger, en grundlæggende mangel på vitaminer og mineraler kan have på negle.Efter en ordentlig kost med afbalanceret ernæring, såsom en afbildet i USDA fødevarer pyramide, er den måde at forsikre din krop har materialer det skal bygge sunde celler, væv og hud.Alle organ systemer er så sundt nok til at arbejde sammen, hver én handler for at fuldføre et skridt i den søm regenerering.

Overvejelser

Sundhed og generel tilstand af negle kan pege din læge mod specifikke medicinske spørgsmål påvirker din krop. Jo mere sunde negle, det mere oplagte disse signaler fra inden for bliver og jo hurtigere du kan modtage en diagnose.Søm farve er den mest grundlæggende fingerpeg lægen kan mærke. Negle med en blå støbt kan vise mangel på iltning af blodet fra en vejrtrækning eller blod lidelse. Rød neglen senge kan betyde hjerte problemer. Bleg neglen senge kan betyde anæmi er et problem.

Advarsel

Slankekure, kan spiseforstyrrelser og ekstrem mangel på visse komponenter i kosten (protein, mineraler og vitaminer, for eksempel) negativ indflydelse på vækst og sundhed i nails.En mangel på kalorier vil bremse væksten af neglene. Da negle vokser hurtigt, kan ændringer ses på deres overflade, før mere alvorlige symptomer (af sygdom eller mangel) vises i resten af kroppen.

Forebyggelse

Engagere sig i aktiviteter, der kræver brug af dine hænder kan hjælpe fremme blodgennemstrømning og giver omsætning skulle hjælpe vokse og reparere negle.Den hele cyklus er næret af korrekt ernæring. Hvis du er rask, hvis din krop er godt fodret, bliver dine negle sundere. Hvis du spise rigtigt, vil cellerne har de grundlæggende byggesten til at regenerere. Dine negle vil være bedre til at opnå længden uden svaghed, (hvilket kan føre til bøjning og brud).

Misforståelser

Ikke gider, forsøger at spise en bestemt fødevare for at helbrede dine negle dårligdomme. For eksempel, vil spise gelatine eller iblødsætning dine hænder i det ikke øge styrken af dine negle (-http://www.roanoke.com/entertainment/insideout/eat/wb/109415). Det er en myte.Hver søm inkonsekvens indikerer ikke en medicinsk tilstand eller sygdom. Nogle er simpelthen et resultat af daglige slid, udsving i vores vaner eller kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com