Hvordan man kan tage Vitamin B6 til at sænke kolesterol

10/26/2013 by admin

Vitamin B6 er et vigtigt næringsstof og bør indtages på daglig basis. Ifølge kontor for kosttilskud får de fleste voksne ikke den anbefalede daglige dosis af B6. Selv om ingen undersøgelser har vist, at B6 er i stand til at sænke kolesterol, har en B6 vitaminmangel vist sig for at forårsage højt kolesteroltal. Når du løse manglen, sænke du også dit kolesteroltal. Dog vil sikre, at din kost er højt indhold af vitamin B6 ikke kun hjælpe sænke dit kolesterol; Det har også været kendt for at hjælpe tæt på 100 andre betingelser som depression og nyresten.

Instruktioner

• Spis fødevarer, der er højere i B6. Fødevarer med højt proteinindhold som stegt oksekød, hytteost, laks, hellefisk, nødder, bønner, hvedekim, brune ris og ærter er også høj i vitamin B6. Vitamin B6 kan også findes i nogle frugter og grøntsager såsom bananer, gulerødder, avocadoer, kartofler, rosenkål, cantaloupe og tomater.

• Tilføje et supplement, der indeholder B6 til din daglige rutine. RDA doseringen for B6 er 1,3 mg for voksne. Men nogle tyder på, at mindst to gange beløbet bør tages dagligt for at maksimere fordelene.

• Kombinere dit B6 indtag med en stigning på folat (folinsyre). Undersøgelser viser, at vitaminerne arbejde sammen om at hjælpe med at beskytte hjertet og reducere koronar hjertesygdom, Ifølge tidsskriftet American Medical Association.

• Overvåge din dosis til at sikre, at du ikke tager over den maksimale anbefalede daglige indtag af vitamin B6 for voksne, der er 100 mg.

• Tilføje et supplement til din kost, hvis du har nogen lidelser, der almindeligvis forårsage B6 mangler såsom hyperthyroidisme, malabsorption syndromer, kongestiv hjerteinsufficiens (CHF), Downs syndrom, Uræmi, alkoholisme, skrumpelever eller tager visse lægemidler. Eksempel på lægemidler, der er kendt for at forårsage B6 mangler omfatter Cycloserine, Ethionarnide, Furfural, Hydralazine, Isoniazid, penicillamin, pyrazinamid, theophyllin og Thiosemicarbizones.

Tips & advarsler

  • Rådfør dig med din læge om din kost og dit kolesteroltal. Aldrig foretager ændringer i din kost eller forsøge at behandle en potentielt dødelig sygdom på egen hånd.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com