Sådan skifter du Health Care Providers

10/24/2013 by admin

Ændre behandlere kan være en vanskelig og truende beslutning, ifølge en britisk undersøgelse, de fleste patienter ændre læger baseret på en af tre spørgsmål: "patientens egne krav; problemer med lægens praksis; og problemer med lægerne selv." Uanset din egen grund til at ønske at skifte læger, denne overgang behøver ikke at være skræmmende eller svært, og vil give dig mulighed for at tage ansvaret for dit eget sundhedsspørgsmål.

Instruktioner

Ændre Health Care Providers

• Find ud af hvilke udbydere i dit område acceptere din forsikring.

Det allerførste skridt i skiftende behandlere er at finde ud af hvad læger i dit område acceptere den forsikring, du bruger. Dette kan gøres ved at kontrollere din forsikring hjemmeside, kalde dit forsikringsselskab og beder om en liste over godkendte læger eller ved at kalde enkelte læge kontorer og spørge dem, hvis de tager din forsikring.

• Finde ud af, hvem dine venner Se.

Spørg dine venner, kollegaer og familiemedlemmer som læge, de bruger, og som de vil anbefale. Mund til mund er et meget kraftfuldt værktøj, og hvis dine venner kan lide deres læge, det er meget sandsynligt, at du vil, også.

• Planlægge en aftale.

Når du ved, hvad dine muligheder er, planlægge en aftale med den nye leverandør du ønsker at se. Dette kaldes en ny patient aftale, og det fastlægger du med din nye læge. Denne aftale vil generelt blive brugt går over din sygehistorie med din nye udbyder.

• Bede om din medicinske journaler fra din tidligere læges kontor.

Dette kan ske via fax, personligt, eller via mail. De fleste læge kontorer accepterer ikke anmodninger om medicinske journaler over telefonen på grund af love om privatlivets fred. Det er vigtigt at have din medicinske journaler sendt til din nye læge, så han kan se, hvad slags behandlinger du har havde gjort, hvad dit blod arbejde resultater er, og hvad din tidligere læge gjorde for at behandle nogen af din medicinske tilstande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com