Helbredende virkninger af en sorg gruppe

08/16/2013 by admin

Helbredende virkninger af en sorg gruppe

Døden er et emne, som vi alle skal vende på et tidspunkt, når vi mister kære, eller når vi overvejer vores egen dødelighed. Forskellige mennesker reagerer på sorg på forskellige måder, og død af en elsket en kan skrabe op følelser som skyld, uløste vrede eller en følelse af fuldstændig isolation. Sorg grupper tilbyder plads og støtte til at dele og udforske oplevelsen af tab.

At yde en støtte Fællesskabets

Tabet af en elsket en kan splintre en sørgende person følelse af sikkerhed. Hvis den tabt elskede var en stor støtte i sit liv, kan den sørgende person føler sig alene og isoleret. Sorg grupper giver en forståelse samfund, hvor efterladte kan mødes, dele deres oplevelser af tab og hvordan disse erfaringer påvirker deres liv.

En grund til at forlade huset

Den dybe depression, der kan komme med dødsfald kan forårsage nogle mennesker mister viljen til at gå ud i offentligheden. Det er vanskeligt at gøre normale ting såsom shopping, fordi resten af verden synes at gå lystigt langs, uden pleje. Denne følelse af afbrydelse er en normal følge af sorg og traumer. Gruppen sorg giver en grund for den sørgende person til at forlade huset og tilbringe tid i selskab med andre, der forstår, hvad hun føler. Der er ingen sociale forventninger til hende til at opføre sig mere positivt end hun faktisk føler.

Tale hjælper

Ved behandling af sorg, kan den sørgende person blive optaget af indre tanker og følelser. Disse kan være overvældende, hvis de ikke er delt med andre. Tale er en måde at frigive frygt og bekymringer, og frigøre det indre strøm af sorg, der kan dominere den sørgende personens sind. Moderne vestlige samfund har tendens til ikke at tale åbent om døden, så en sorg gruppe giver et samfund, hvor disse vigtige samtaler kan finde sted.

Mestringsstrategier

Der kan være stor lettelse i dele vanskelige oplevelser med andre, og finde håndteringsstrategier sammen. Fællesskabets sorg gruppe kan dele måder at huske deres kære på måder, der er blid og ikke for smertefuldt. Hvis den sørgende person har til at fortsætte med liv ansvar som forældre, kan gruppen del måder at håndtere med skulle fortsætte med den normale rutine, mens der beskæftiger sig med smerten af tab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com