Hvordan kan jeg tale med en læge om kolon problemer?

09/07/2013 by admin

Hvordan kan jeg tale med en læge om kolon problemer?

Kolon problemer kan være skræmmende. Vores fordøjelseskanalen er ofte noget vi tager for givet, indtil det ikke fungerer som det skal. Med nyheden om fuld af historier om tyktarmskræft, og de problemer, stress, kan kost og manglende motion alle forårsager med vores daglige liv, at have et problem med din kolon være skræmmende, at sige mildt. Tale med din læge om et så delikat emne kan være næsten så skræmmende som havende problemerne selv. Kende nogle tips kan hjælpe.

Instruktioner

Hvordan til at tale med en læge Abut kolon problemer

• Find en læge du er komfortabel med. Det kan tage lidt tid, men gør en indsats og vær ikke bange for at "shoppe rundt". I nogle tilfælde kan det gøre dig føle sig mere komfortable at have en læge, der er af samme køn som du er. Hvad tager det, det første skridt til at være stand til at tale med din læge om kolon problemer er at være komfortabel med at tale til ham eller hende på alle - og det omfatter også sørge for der ikke er et sprogbarriere.

• Lave noget research på tyktarmen, før du går til lægen, så du har en bedre idé om, hvor fokus for eksamen skal være.

• Fortælle lægen, at du behøver at diskutere noget personligt, og vær sikker på og lade hende vide, du kan have problemer med at udtrykke dig selv på grund af forlegenhed eller af andre grunde. Hvis du føler sig mere trygge, at have en sygeplejerske i rummet, anmode om en, eller, omvendt, hvis du ikke er behagelige at diskutere dine problemer foran en tredje person, Spørg lægen til at afskedige nogen andre i rummet.

• Forklare arten af dit problem. Hvis der er smerter, beskrive det så grundigt som muligt. Fokus på problemet i stedet for anatomi af området som du kommenterer. Lægen er en professionel og vil være meget fortrolig med colon og rektal-området, så en detaljeret beskrivelse af problemet er vigtigere end detaljerne i din anatomi.

• Stille spørgsmål. Hvis du synes ude af stand til at starte samtalen, skal du starte den ved at stille lægen spørgsmål relateret til dit problem. For eksempel, hvis du har blødning spørgsmål, du kan sige, "er det normale for en person at bløde når de defecate?" Lægen vil blive straks advaret om din bekymring og kan gøre hvad der skal gøres.

• Være klar til at har lægen undersøge dig. Mens tale med lægen om dine problemer er bestemt en start, kan ingen læge stille en diagnose uden en undersøgelse. Bære løs, behageligt tøj, og husk, at dit helbred er vigtigere end din følelse af værdighed. Din læge er en uddannet professionel, og intet om menneskekroppen betragtes frastødende eller pinligt.

Tips & advarsler

  • Lad ikke din kolon problemer at gå ukontrolleret simpelthen fordi du er bange for at se en læge om dem. Chancerne er, de kan være fast, men jo længere du ignorere dem, de mere komplekse, de kan blive. Tage sig af din kolon!

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com