Om læge ansvar

11/25/2012 by admin

En læge ansvar går ud over nøjagtige fakturering og patient fortrolighed. En læge skal yde medfølende, informeret og respektfuld behandling til hver patient. De skal overholde loven og de etiske aspekter ved deres profession samtidig med at deres patient får den bedste mulige pleje.

Historie

Læger har tjent deres samfunds behov for tusindvis af år. Hippokrates er "far til medicin" på grund af sin faktiske og intellektuelle bidrag til teori og praksis af medicin. Hans resultater førte til den Hippokratiske ed, som stadig bruges i dag som grundlag for læge ansvar: "Jeg sværger... Jeg vil ordinere regimer til gavn for mine patienter efter mine evner og min dom og aldrig gøre skade på nogen. Jeg vil ikke give en dødbringende medicin til nogen, hvis jeg bliver spurgt, og heller ikke vil jeg anbefale sådan en plan; og på samme måde vil jeg ikke give en kvinde en pessar kan forårsage abort. Men jeg vil bevare renheden af mit liv og min kunst. Jeg vil ikke skære for sten, selv for patienter i hvem sygdommen er åbenbart; Jeg vil forlade denne handling skal udføres af praktikere, specialister i denne art. I hvert hus, hvor jeg kommer jeg træder kun til gavn for mine patienter, at holde mig langt fra alle forsætlige ill-doing og alle forførelse og især fra fornøjelser af kærlighed med kvinder eller mænd, være de gratis eller slaver. Alle der kan komme til mit kendskab i udøvelsen af mit erhverv eller i daglig handel med mænd, som ikke burde være spredt i udlandet, jeg vil holde det hemmeligt og vil aldrig afsløre. Hvis jeg holder denne ed trofast, kan jeg nyde mit liv og øve min kunst, respekteret af alle mænd og alle gange; men hvis jeg sno sig fra det eller overtræder det, kan modsatte være mit parti"(citat fra pbs.org).

Funktion

Moderne læge ansvar omfatter dem, pålægger deres licensure, deres fejlbehandling forsikring og retningslinier som deres hjemsted. Ansvaret for en læge er at yde medfølende, etiske og ordentlig behandling for patienterne.

Forholdet mellem en patient og hendes læge skal være baseret på tillid. Medicinske journaler deles ikke med nogen uden patientens udtrykkelige tilladelse, medmindre bestilt af en dømmende ret. En læge skal kunne høre alt, hvad en patient siger uden dom. En læge skal kunne dispensere medicinsk rådgivning, lægelige anbefalinger og lægehjælp uden udlevering personlige dom eller angreb på patienten.I tilfælde af mistanke om misbrug (barn eller ægtefællebidrag), kan lægen sende patienten til skadestuen hvor kvalificerede socialarbejdere kan vurdere problemet. En læge på tilfælde, mærke visse mønstre med angivelse af misbrug og kan rapportere misbrug til børne beskyttende service for undersøgelsen.

Typer

Det påhviler enhver læge at være kompetent i deres valgte speciale. Nye rapporter og undersøgelser offentliggøres hver måned. Læger skal forblive opdateret i deres medicinske viden med hensyn til pleje og behandling af medicinske tilstande.

Læger skal abonnere på medicinske tidsskrifter og henvise til American Medical Association's hjemmeside for de seneste resultater med hensyn til receptpligtig medicin, allergiske reaktioner og behandling forslag. Læger ikke længere ordinere antibiotika for at forebygge sekundære infektioner, hvis ingen sekundær infektion er til stede, i stor del på grund af mange infektioner er nu resistente over for antibiotika på grund af deres overdrevne recept. Uden opholder sig aktuelle, en læge kan fortsætte med at ordinere unødvendig medicin.

Overvejelser

Alle patienter bør behandles lige uden bias for alder, race, køn, religiøse eller politiske tilhørsforhold. En læge ansvar er at patienten, ikke nogen anden. Læger bør også arbejde på deres interpersonelle færdigheder for at undgå optræder pludselig, uhøflig eller nedladende. En læge med udviklede kommunikationsfærdigheder vil være i stand til bedre at lytte til deres patienter og levere deres råd og medicinsk ekspertise på en bedre måde.

Læger skal kunne behandle deres patientens følelser og meninger alvorligt. De skal også være følsomme og respektere deres patientens tro og frygt. En læge bør aldrig tilbageholde oplysninger eller ty til meget tekniske jargon, at en patient ikke kan forstå.

Misforståelser

Læger skal overvinde den misforståelse, at de er alle Gud-lignende i deres holdninger og utilnærmelig. En læge bør være en patients partner og fortrolige. Mens en læge skal opretholde grænser, herunder ingen flirte, chikane eller uetisk adfærd, bør han være en patients betroet rådgiver.Dette forhold er tilgodeset af den læge, der vil diskutere en patientens muligheder, afslørende fordele og omkostninger, og at hjælpe patienten til at forstå præcis hvad kurset behandling de vælger for sig selv. Lægen bør aldrig træffe valget for patienten uden deres informerede samtykke. Læger bør også arbejde med hinanden, om patienten søger en second opinion eller at blive henvist til en specialist.

Fordele

En lægens ansvar at forstå fordele lægen og hans patienter. Ved at give uddannede, medfølende og respektfuld lægebehandling i en atmosfære, der lover fortrolighed og informeret samtykke, vil lægen være i stand til at behandle sine patienter mere effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com