Hvordan virker en Sinus Infektion udvikler?

12/23/2012 by admin

En sinus infektion er en bakteriel, fungal eller viral infektion i bihulerne. Den generelle tilstand af betændte bihuler kaldes bihulebetændelse, men betændelse kan opstå af andre grunde end en infektion. Bihulebetændelse på grund af sinus infektion er særligt tilbøjelige til at opstå, når en person har haft en øvre luftvejsinfektion, med de symptomer, der ofte dukker op lige så snart personen begynder at føle bedre fra den initiale infektion. Her er hvordan og hvorfor en sinus infektion udvikler.

Opsætning

Når en person er sundt, er bihuler fyldt med luft. Under en forkølelse, influenza eller andre luftvejsinfektion begynder bihuler at fylde med væske, da kroppen forsøger at skylle ud invaderende bakterier eller virus fra luftvejene. Dette er effektivt med henblik på at udskylning systemet, men fugt stede i bihulerne i løbet af denne tid også gør det muligt for bakterier til at vokse i bihulerne hvor de tidligere ikke kunne blomstre på grund af manglen væske når personen var sund.

Ud over at have fugt i bihulerne, som fremmer væksten af bakterier, kan foregående forkølelse eller influenza forårsage væv foring bihuler at have betændelse, som kan blokere luft fra bihulerne samt bevarer fugten i sinus hulrum. Det er også opstiller det perfekte miljø for bakterier, som har tendens til at trives i fugtige, varme, lav ilt indstillinger. Bakterier er altid til stede i bihulerne, men når disse betingelser udvikler, sporerne er i stand til at trives og formere.

Udvikling af infektionen

Som bakterier begynder at formere sig, personen kan begynde at udvikle de klassiske symptomer på en sinus infektion: tyk, farvede nasal decharge, smerter omkring bihuler, nedsat følelse af lugt, osv. Desværre, fordi tilstedeværelsen af infektion tendens til at tillade sinus betændelse til at fortsætte, en sinus infektion kan tage lang tid at løse på egen hånd uden intervention så læger ofte anbefale antibiotika for at hjælpe klart sinus infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com