Hvordan man bruger Atkins kost for Rosacea

04/01/2010 by admin

Rosacea er et rødt udslæt, der vises på ansigtet. Mennesker med denne betingelse omfatter Bill Clinton, Rembrant og JP Morgan. I virkeligheden, var Morgan så flov over det, at han nægtede at have sit billede taget. Men nogle undersøgelser har vist, at kost kan være nøglen til at holde rosacea under kontrol. Her er hvordan man bruger Atkins kost kan hjælpe kontrol rosacea.

Instruktioner

• Besøge en hudlæge. En hudlæge vil være i stand til at bestemme hvis du rent faktisk har rosacea, og Atkins diæt vil arbejde for dig. Selvom du kan ende med at blive sundere, anbefales det ikke at lægge alle dine håb på Atkins diæt til at behandle din rosacea.

• Start på Atkins diæt. Se ressourcer for et link til webstedet Atkins, som har en grundlæggende nedslidning af Atkins kost.

• Skåret ud alle sukkerarter, herunder glukose, fruktose, saccharose og høj-fructose corn syrup. Du kan finde disse ingredienser i mange slik, brød og sodavand. Skære alle uraffineret kulhydrater (hvidt mel, hvide sukker, junkfood). I begyndelsen af Atkins kost skære du også naturlige sukker i frugt og søde grøntsager såsom gulerødder, majs, roer og søde kartofler.

• Begrænse dit indtag til grøntsager, protein og fedt. Du får de kulhydrater du skal fra grøntsager i første omgang. Til morgenmad, du kunne have en æggekage med broccoli og cheddar ost. For frokost, kunne du have en Cæsar salat med en grillet kyllingebryst. Til middag, kunne du have en bøf og salat eller andre grøntsager. Som kost skrider frem, kan du langsomt tilføje frugt, fuldkorn og andre komplekse kulhydrater tilbage i din kost.

• Forstå, at teorien bag denne diæt er at kroppen forbrænder gennem dens butikker af kulhydrat energi i et par dage, og vil derefter begynde at brænde fedt lagret i kroppen. Protein og fedt du indtager vil gøre du føler dig fyldigere end en traditionel nonfat kost ville gøre du føler dig.

• Stick til kosten. Du skal bruge nogle støtte og motivation. Holde i sindet, denne måde at spise kun ikke vil hjælpe dig kaste uønsket pounds, men vil også hjælpe med at administrere din rosacea.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com