Er Sauerkraut svaret på kronisk forstoppelse?

12/11/2010 by admin

Surkål er gæret kål. Det er ofte brugt i tyske retter og som topping til hotdogs. Selvom kendt mere som en grøntsag end alternativ afhjælpe, har sauerkraut flere medicinske kvaliteter.

Betydning

Surkål er en vegetabilsk rig på vitamin A, Vitamin C, calcium og jern. Det indeholder ikke fedt og er en god kilde til fiber. Det indeholder også Vitamin K, kalium, folat, mangan, Vitamin B6 og kobber.

Immunitet

Surkål kan bidrage til at øge immunforsvaret. Fytokemikalier i surkål kan afværge mange lidelser (herunder forstoppelse) ved at øge en kroppens immunitet. Det kan endda være gavnlige i vægttab og vedligeholdelse.

Fordøjelsessystemet støtte

Surkål er rig på bakterien Lactobacilli plantarum. Dette hjælper med at beskytte og skabe balance mellem et sundt niveau af bakterier i kroppens mavetarmkanalen. Det vil hjælpe med fordøjelsen og fjerne affald fra kroppen.

Fiber

1-kop servering af surkål indeholder 4 gram fiber. Fiber hjælper lindre forstoppelse og flytte affald hurtigt og effektivt gennem kroppen.

Tarm støtte

Surkål og dens saft er gavnligt i nedbrydningen af proteiner. Det er kendt for at støtte sunde tarme, hjælpe fordøjelsen og dyrke tarmflora.

Retsmidler

En surkål middel mod forstoppelse er at drikke en 8-ounce glas af varm sauerkraut juice direkte efterfulgt af en 8-ounce glas usødet grapefrugtjuice. Denne husråd er blevet så populær, at sauerkraut juice er nu fundet på mange købmandsforretninger hylderne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com