Hvordan til at sænke kolesterol med vitaminer

12/13/2010 by admin

Højt kolesteroltal kan være et alvorligt problem, da det kunne resultere i fede indskud danner i din blodkar. Når dette sker, dine arterier kan begynde at indsnævre og blodgennemstrømningen bliver begrænset, forårsager stress på dit hjerte. Det er vigtigt at sænke din LDL kolesterol, som er den kolesterol, der kan forårsage disse fede indskud, og øge dit HDL-kolesterol, som "renser" blodkar, hovedsagelig befri dem af de fede indskud. Hvis du har højt kolesteroltal, samarbejde med din læge til at sænke den. I mellemtiden er der vitaminer, der sammen med et hjerte-sund kost, kan hjælpe dig med at få tilbage på sporet.

Instruktioner

• Start med en afbalanceret kost. Den mest effektive metode til at bruge vitaminer til at sænke dit kolesterol er at få dem direkte fra deres kilde: mad. Opsøge fødevarer, der er rige på vitaminer og mineraler, såvel som dem, der betragtes som "hjerte-sund," såsom grønne bladgrøntsager, frugter, bælgfrugter, laks (blandt andre koldtvands fisk), havre, byg, hvidløg og soya bønner.

• Tage et B-kompleks supplement, der indeholder B12, B6, folinsyre, og niacin. Alle fire af disse vitaminer anses "hjerte-sund" og kan tjene til at sænke kolesterol. Niacin, navnlig har den forskellige kvalitet til at sænke LDL-kolesterol ("dårlige" kolesterol), mens hæve HDL kolesterol ("god" kolesterol).

• Stigning vitamin C. Denne særlige vitamin har længe været betragtet som en stor antioxidant, men kan have nogle fordele i det væsentlige neutralisere frie radikaler, før de kan interagere med LDL kolesterol, potentielt mindske chancerne for både forhøjet kolesterol og hjertesygdom.

• Supplere din kost med sitostanol og beta-sitosterol. Ifølge Mayo Clinic, mens de ikke er vitaminer i streng forstand af ordet, sænke begge af disse plante-afledte stoffer kolesterol når inkluderet i din kost. Du kan finde disse som tilsætningsstoffer i fælles produkter såsom margarines og frugtsaft.

• Brug en omega-3 fedtsyrer til at sænke dit kolesteroltal. Den bedste måde at få omega-3 fedtsyrer er at spise koldtvands fisk, men kosttilskud på markedet i dag indeholder denne "hjerte-sund" stof. Ved at tage omega-3 vil hver dag i den anbefalede dosering, de fleste mennesker se en fordel i deres kolesteroltal.

• Øge dine calcium indtag. Institut for familie og forebyggende medicin, kunne en calciumtilskud nedsætte en persons kolesteroltal mellem 2 og 4 procent. Men yderligere undersøgelser stadig skal gøres for at bevise effektiviteten af denne metode til at sænke kolesterol.

Tips & advarsler

  • Hvis du bærer rundt på ekstra vægt, kan at miste det sænke dit kolesteroltal. Sænke mængden af fedt i din kost, især mættet og transfedt. Begrænse mængden af kolesterol du spiser hver dag. Motion for at medvirke til at sænke dit kolesteroltal. Tredive minutter om dagen er nok til at gøre en indvirkning. Hvis du er en ryger, er en af de bedste måder at sænke dit kolesteroltal rygestop.
  • Mens der er mange fordele ved at tilføje flere vitaminer og mineraler til din kost, når der beskæftiger sig med forhøjet kolesteroltal, er det vigtigt at tale med en medicinsk professionel. Sommetider ændringer i din livsstil kan ikke være nok til at behandle dit kolesteroltal, og andre metoder skal være ansat.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com