Hvordan man kan forhindre en hæl Lift

06/23/2010 by admin

Hæl elevatorer er ofte udført som en form for terapi eller genoptræning for personer med tilsyneladende benlængde forskelle. Dette fører til ryg, hofte og knæ smerter, der bidrager til at understrege akillessenen. For at forhindre denne betingelse, er det vigtigt at vælge den rigtige sko, der vil passe dine fødder mens du går eller står. Med mange typer af sko i markedet skal du kontrollere design omhyggeligt for at sikre, at de er sikker og komfortabel.

Instruktioner

• Kontroller højden på din sko hæle og overveje mængden tid, du vil bruge dem. Sørg for at dine sko har en fast støtte, som vil forhindre skader og bevare kontrollen, hvis du bruger forhøjede sko i lang tid.

• Læg ikke mere end en halv tomme af hæl højde, hvis du bruger sko skær. Mens det er fint at bære sko, forhøjede, undgå sko med meget høje hæle, at skaber vertikale hæl bevægelse. Dette medfører hæl elevatorer samt vabler og hård hud.

• Kontroller tæthed af dine sko og sørg for at de passer lige på dine fødder, men er ikke for stram.

• Find lift i sko og sørg for at det har en lang konstant skråning fra forsiden til bagsiden. Elevatoren skal ikke kun være koniske forsiden af skoen, men også på dens ryg. Det burde være lang nok til at undgå at slå bro over din hæl til bolden af din fod.

• Vælge sko med tilpasselig hæl elevatorer. Dette gør det nemmere for dig at korrigere eventuelle presserende forhold uden at skulle købe forskellige produkter til at placere inde i dine sko.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com