Naturlige midler til at holde høj blod pres ned

06/11/2010 by admin

Forhøjet blodtryk er et alvorligt sundhedsproblem, da det øger dine chancer for slagtilfælde, hjerteanfald og endda nyresvigt. Kontrollere blodtrykket kræver personlig disciplin og efter råd fra en læge eller kardiolog.

Kost

Dem der lider af forhøjet blodtryk bør undgå at spise salt mad. De fleste mennesker kan klare sig med mindre end 2.300 mg (en teske) salt om dagen, men visse befolkningsgrupper (afrikansk-amerikanere, midaldrende, ældre og personer, der allerede lider af forhøjet blodtryk) skal begrænse deres daglige saltindtag til mindre end 1.500 mg.American Heart Association anbefaler også spise masser af frugt, grøntsager og hele korn fødevarer, der er højt fiberindhold. Derudover er bananer, rosiner og lima bønner alle højt kalium, som hjælper med at holde blodtrykket nede.

Læge

Din læge er din største forbundsfælle i kampen mod højt blodtryk, som hun vil ordinere medicin, hvis det er nødvendigt. Følg hendes retningslinjer for at tage medicinen og har dit blodtryk tjekket ofte, da det er den eneste måde at vide, hvis du har forhøjet blodtryk, hvis hvad du laver er i orden, eller hvis du har brug at ændre din plan.Også, Spørg din læge, hvor meget du bør udøve og følge råd, som den rigtige mængde af fysisk aktivitet er nøglen til at opretholde en sund blodtryk. At holde din krop på sin idealvægt (din læge kan også hjælpe dig bestemme tal) er også vigtige.

Grænse alkohol

Overdrevent alkoholforbrug kan bidrage til højt blodtryk. Kvinder lider af denne betingelse bør have mere end én drink om dagen, og mænd bør har ikke mere end to.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com