Fnat hjem behandling

01/03/2011 by admin

Fnat er små mider, at begraver sig inde i huden. De lægger æg og spredt sig til mange dele af kroppen. Fnat forårsage svær kløe, især i om aftenen, når de lægger æg. Du kan ikke forvente fnat at gå væk egen hånd, og du bliver nødt til at være aktive i at slippe af med dem.

Behandling af fnat

Da fnat er faktisk mider, du har brug for en insekticid til at dræbe dem. Du kan få en recept fra din læge for en, men det vil være fuld af kemikalier. Et par produkter tilgængelige i sundhed butikker er faktisk all-naturlige insekticider. Neem er en af de mest populære. Dette produkt sælges i blade eller i en olie. Lav en pasta af neem blade, eller bare bruge olien, som det er. Sprede neem på din inficeret hud og lade det der for en time. Gør dette hver dag, indtil fnat er væk. Også prøve tea tree olie, som ikke er så stærk som neem er en all-naturlige insekticid. Uanset hvilken metode du vælger, være vedholdende med det.

Behandle kløe

Det kan tage en uge til to uger efter behandling for at helt slippe af med din fnat, så Forkæl dine kløe i hjemmet. Bland halv kop eddike med halv kop vand og gnid det over dit inficeret hud. Gøre dette så ofte som du føler kløe. Også tilføje nogle havregryn til dit bad. Havregryn er beroligende og virker som en anti-inflammatorisk. En anden mulighed er at skrælle en fed hvidløg og gnid det over dit inficeret hud. Olien fra fed hvidløg vil medvirke til at reducere kløe. Bare sørg for du ikke ridse huden eller du kunne gøre kløe værre.

Behandling af hjemmet

Hvis du ikke behandler dit hjem og dit vasketøj, vil du blive reinfested. Det er vigtigt at vaske alt dit tøj før og efter behandlinger på indstillingen varmt vand. Enhver sko, der ikke kan vaskes i varmt vand skal være forseglet i en plasticpose i to uger. Sengetøj skal vaskes dagligt i varmt vand så godt. Sørg for du også støvsuge dine tæpper og møbler hver dag og straks fjerne støvsugerposer. Binde dem i en plasticpose og smide dem udenfor i papirkurven. Fortsætte med at gøre dette indtil du er 100% sikker på, at fnat er væk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com