Tegn & symptomer på anæmi hos mænd

07/09/2010 by admin

Tegn & symptomer på anæmi hos mænd

Mens der findes forskellige typer af anæmi, er det kendetegnet ved en mindre end normal røde blodlegemer (RBC) tælle, der vedrører levering af ilt i kroppen. Ifølge Dr. Siamak Nabili på MedicineNet.com betyder diagnosticering af anæmi hos mænd RBC tælle er mindre end 13,5 gram/100 mL. En række symptomer kan angive anæmi, og nogle typer af anæmi har meget specifikke tegn. En læge skal konsulteres, hvis nogen af disse symptomer vedvarer.

Almindelige symptomer

Fælles anæmi symptomer omfatter mangel på energi, unormalt hurtig hjerterytme, hovedpine, åndedrætsbesvær, problemer med at fokusere på opgaver, svimmel magi, bleg hud, kramper og søvnbesvær.

Jernmangel

Tegn på anæmi anlagt den ved en jernmangel omfatter ønsket om at spise unaturlig eller ikke-spiselige genstande som papir eller græs, negle kurve i en opadgående bevægelse, og munden bliver meget ømme og begynder at knække.

B-12 Vitamin-mangel

Anæmi på grund af en B-12 vitaminmangel forårsager prikkende fornemmelser i lemmerne, problemer med at gå, hukommelsestab, mental ustabilitet, herunder hallucinationer eller paranoia og nedsat følesans.

RBC ødelæggelse (kronisk og pludselige)

Der findes to typer af RBC ødelæggelse, herunder kronisk og pludselig. Begge former for RBC ødelæggelse omfatter følgende symptomer: gulfarvning af hud og øjne, misfarvet urin, og galdesten eller nyreproblemer. Yderligere tegn på pludselige RBC ødelæggelse er anfald og blå mærker.

Blyforgiftning

Blyforgiftning er en årsag til anæmi. Symptomerne omfatter mavesmerter, opkastning, en linje, der er dannet på tværs af tyggegummi, som er blåsorte farve, og forstoppelse.

Seglcelle

Seglcelle anæmi er en sygdom, der er præget af træthed, lethed for at pådrage sig infektioner og fælles, lemmer og mave smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com