Sundhedsrisici med at drikke alkohol

06/06/2010 by admin

Sjældne alkoholindtagelse er generelt harmløse og ikke rigtig en sundhedsrisiko. Men forbruger store mængder af alkohol til det punkt hvor det bliver en afhængighed udgør en masse alvorlige sundhedsrisici. Der er mange forskellige negative virkninger, der drikker alkohol kan have på folks sind og organer. Det er vigtigt at være opmærksom på de farlige muligheder, der er ofte forbundet med misbrug af alkohol.

Kardiomyopati

Mennesker, der har misbrugt alkohol over en lang periode kan være i risiko for at udvikle kardiomyopati. Dette er en tilstand, der drikker alkohol gør muskelvæv af hjertet til svagere der ender forårsager hjertesvigt. I dette tilfælde, kan overdrevent alkoholforbrug forårsage permanent skade på kroppen.

Leverskader

Overdreven alkoholforbrug er kendt for at forårsage permanente skader på leveren. Kronisk alkohol misbrugere forårsage ofte alvorlige skader på deres lever. Stort alkoholforbrug kan ødelægge leveren celler, der forårsager sygdom alkoholisk hepatitis. I en anden lignende sygdom kommer skrumpelever som følge af indtagelse af alkohol. Leveren bliver arret og ødelagt som følge af kronisk druk.

Blodkar

Alkohol har vasodilatator kapaciteter, som kan forårsage blodkarrene i huden til at udvide på grund af den tunge indtagelse af stoffet. Dette forårsager alkohol drikkende hud til at blive vist blussende og rød. Alkoholmisbrug over tid gør det så at blodkarrene ikke er i stand til at skrumpe tilbage til deres normale, oprindelige størrelser. Der er derfor mange alkohol misbrugere permanent har et rosenrødt og blussende teint.

Hjernen effekter

Alkohol har sundhedsmæssige risici med hensyn til hjernen. Alkohol kan påvirke nervesystemet og hjernen ved at bremse en persons reaktioner, hvilket gør dem til at føle afslappet, lagt tilbage og roligt. Dette er en sløvende virkning på hjernen, som kan være meget farligt, når en alkohol bruger skal have hurtige reaktioner, som, når de køre bil eller betjene tunge maskiner. Alkohol er i stand til at sænke en persons hæmninger, og gøre dem reagerer på en mere aggressiv måde. Det er også risikabelt, da det kan forårsage en person til at miste kontrollen over deres dom og endda deres koordinering.

Mavesår sygdom

En anden meget skadelige sundhedsfare at drikke for meget alkohol er muligheden for at udvikle tilstanden kaldes mavesår kræft. Mavesår kræft effekter alkohol negativt maveslimhinden af Generer det. Udvidet forbrug af alkohol når det konstant irriterende maveslimhinden kan resultere i mave problemer som mavesår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com