Lægemidler, der anvendes i stær

03/17/2010 by admin

Lægemidler, der anvendes i stær

Grå stær, der er klumper af protein i øjet, at occlude vision, er en almindelig årsag til hel eller delvis blindhed, især hos ældre. Grå stær kan behandles med kirurgi, men de rigtige medicin skal bruges til at gøre proceduren en succes.

Kirurgisk nødvendighed

Proteinerne i øjet, der forårsager grå stær normalt flyde frit, men når de klumper sig sammen, linsen i øjet bliver forplumret. I 2009, havde forskerne ikke opdaget en ikke-kirurgiske midler til at bryde op proteiner naturligt uden at ødelægge de anden, stadig frit svævende proteiner i øjet. Derfor er tager medicin og erstatte linsen i øjet accepteret behandling for grå stær.

Øjendråber

En af de første medicin får du for grå stær kirurgi er en øjendråber. Formålet med Øjendråberne er spile eleven. Dette afslapper linsen, således at det kan være mere let undersøges og fjernet. De fleste af disse øjendråber arbejde ved at blokere receptorer i øjet muskler, der er involveret i dilatation og kontrollere linsen form. Atropin er et eksempel på disse dråber.

Beroligende midler

Nogle mennesker bliver meget nervøs, når de har nogen form for medicinsk procedure. Hvis du er ængstelig, kan din øjenlæge give dig en blid beroligende at berolige og slappe af dig nok til at holde stille under proceduren.

Lokale eller aktuel bedøvelsesmiddel

Et lokale eller aktuelle anæstesi vil blive administreret for at gøre stær smertefri for dig. Lokalbedøvelse er givet gennem en indsprøjtning, mens den aktuel bedøvelsesmiddel typisk gives i form af øjendråber. Aktuel anæstesi tendens til at være mindre effektiv, men det er et godt valg, hvis du ikke kan fordrage idé af nåle.

Din egen medicin

Det er almindeligt for dem at behøve kataraktoperation skal på hjertemedicin eller antibiotika. Du behøver ikke at stoppe med at tage medicin før grå stær kirurgi. Du skal fortælle din øjenlæge, hvad du er på medicin og dosering, så at han kan bruge medicin og anæstesi, der er mindre tilbøjelige til at reagere negativt med din nuværende recepter. Dette vil også hjælpe lægen i ordination en drink efter procedure smertestillende hvis nødvendigt, eller kontrollere nogen kvalme forårsaget af de medicin, der anvendes under proceduren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com