Hvordan til at genkende symptomer på Hodgkins sygdom

06/19/2010 by admin

Hvordan til at genkende symptomer på Hodgkins sygdom

Hodgkin's sygdom er en term, der anvendes til at beskrive en række forskellige typer af kræft, der påvirker lymfesystemet. Det kan påvirke alle lymfeknuder væv, selvom Hodgkins sygdom er mere tilbøjelige til at påvirke lymfeknuder i brystet og halsen. Diagnosticering af Hodgkin's sygdom er vanskeligt, fordi symptomerne ofte efterligne de funktioner, der opstår normalt i kroppen (hævelse af noder, for eksempel). Her er hvordan man kan genkende symptomerne og behandle dem lige med det samme.

Instruktioner

• Det er muligt at have Hodgkins sygdom og ikke varsel eller anerkende nogen symptomer overhovedet. Du kan have hævelse af dine lymfeknuder, men dette ofte går væk.

• Tal med din læge om ændringer i dit helbred, da du bemærket hævede lymfeknuder som en feber og influenzalignende symptomer. Mens disse er sandsynligvis tegn på en simpel infektion, er det vigtigt at anerkende, at da lymfesystemet er bundet til din immunsystemets funktion, disse symptomer kan være vejledende for Hodgkins sygdom.

• Vær opmærksom på lymfeknuder, der svulmer op og derefter vende tilbage til normal. Hvis disse lymfeknuder svulme op igen men ikke vende tilbage til deres normale størrelse i tide, kan dette være et tegn på Hodgkins sygdom.

• Holde styr på dage når du føler dig markant træthed, appetitløshed, nattesved og kløe. Disse er de mest almindelige mærkbar symptomer på Hodgkins sygdom.

• Tidsplan regelmæssig opfølgning aftaler med din læge, hvis du fortsat udviser symptomer på Hodgkins sygdom.

Tips & advarsler

  • Altid spørge din læge om hævelse i dine lymfeknuder. Mens et symptom på Hodgkins sygdom er det også normalt i mange andre henseender, især når du er syg med influenza eller en lignende kongestiv betingelse.
  • Husk du har ret til at deltage i enhver diskussion om den behandling du kan og bør modtage for Hodgkins sygdom.
  • Beskæftiger sig med Hodgkins sygdom er absolut stressende, men det betyder ikke, du skal klare det uden hjælp. Tale med din læge om recepter eller støttegrupper, som kan hjælpe dig med at håndtere angst og depression du måske står over for som følge af en Hodgkins sygdom diagnose.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com