Tips om Mental sundhed behandling

11/19/2010 by admin

Tips om Mental sundhed behandling

Ca. 13 procent af amerikanerne får psykiatrisk behandling. Lidt over søge halvdelen af amerikanerne med en psykisk sygdom behandling, mens anden halvdelen aldrig søge behandling eller følge op med det, så de ikke fuldt ud at opleve dens virkninger. Psykisk sygdom er ikke en livslang dom. Behandling kan hjælpe dig lyst til dig selv igen. Hvis du har prøvet det før, kan det være tid til at prøve igen med et par tips i tankerne.

Være tålmodig med medicin

Medicin anvendes til behandling af psykiske sygdomme er ordineret baseret på individuelle behov. For eksempel, hjælpe ikke alle antidepressiv medicin folk der lider af depression. I stedet, mental sundhed fagfolk bruger en trial-and-error proces for at finde den rigtige medicin for hver person. Da mange medikamenter for psykiske sygdomme tage op til seks uger til at producere maksimal effekter, kan det tage måneder, før det mest effektive man er fundet. Tålmodighed er vigtigt ved starten af psykiatrisk behandling.

Holde et åbent sind med rådgivning

Mange mennesker lider af psykisk sygdom drage fordel af en kombination af medicin og rådgivning. Mens medicin hjælpe med at lindre symptomerne, rådgivning hjælper forstå du hvorfor du tænker, føler og opfører sig på den måde, du gør. Rådgivning også lærer du klare færdigheder til at håndtere situationer, der udløser symptomerne, at medicin ikke kan undertrykke.

Rådgivning er kun effektiv, hvis du er en aktiv deltager i den. Hvis du er resistente, vil du ikke klar over de fremskridt, du gør, som vil afskrække dig for at fortsætte behandlingen.

Omgiv dig med støtte

Beskæftiger sig med spørgsmål bragt op i behandling og bivirkninger af medicin kan gøre mennesker med psykisk sygdom skal isoleres. Isolation kan gøre folk føler sig ofre af deres sindssygdom. Det er vigtigt at søge støtte fra betroede personer kan lytte til og motivere dig.

Hvis du ikke har nogen at henvende sig til, Spørg din læge eller terapeut om støttegrupper. Taler med mennesker, der kæmper med de samme spørgsmål som du kan give du håber, som du kan se hvordan andre overvinde udfordringer i deres behandling.

Følg op for en vellykket behandling

Psykisk sygdom har ingen kur. Medicin styrer dine symptomer og rådgivning giver dig værktøjer til at leve med din sygdom. Følge op med din ordinerende læge og, hvis relevant, din terapeut som nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com