Folkesundheden risikostyringsplanerne

04/18/2010 by admin

Folkesundheden risikostyringsplanerne

Folkesundheden risiko Management planer (PHRMP) er skrevet aids for New Zealand vand leverandører for at identificere og eliminere potentielle forurenende stoffer vand. I overensstemmelse med New Zealands drikkevand standarder for 2005 kræver Ministeriet for sundhed, at alle New Zealand vand leverandører udvikle en PHRMP. Hver PHRMP varierer ifølge virksomheden udnytter det; men hver virksomhed bygger sin PHRMP ud af den standard skabelon udstedt af Ministeriet for sundhed.

Funktioner

Folkesundheden risiko Management planer (PHRMP) indeholder tre sektioner. Den første sektion er en flowchart af de primære komponenter af virksomheden, herunder indtagelse, behandling og opbevaring af vand. Den anden del af PHRMP består af en serie af regneark identificere områder inden for de primære komponenter af det selskab, der har brug for øjeblikkelig opmærksomhed, samt områder, der har potentielle problemer. Eksempler på potentielle problemer, der kræver opmærksomhed maskiner har brug for reparation, forkert behandling af vand eller urene faciliteter. Den tredje del af en PHRMP er en anden serie af regneark tackle problemerne i det andet afsnit. Det skitserer de løsninger, der skal gennemføres for at løse de umiddelbare problemer og lister en række forebyggende procedurer til at holde potentielle problemer opstår. Hver PHRMP er unik afhængigt af vandværkets metode til business og individuelle problemer, men skabelonen forbliver konsistent.

Funktion

PHRMPs fungere som garanti for offentligheden at vand leverandoererne traeffer enhver foranstaltning til at sikre sikkerheden af deres drikkevand. PHRMPs fungerer som en daglig tjekliste inde i virksomheden og fungere som bevis for offentligheden at vand leverandører opfylder Sundhedsministeriet standarder uden for virksomheden. Det primære formål med en PHRMP er at fungere som et værn mod vandforurening, herunder at fjerne forurenende stoffer i kilden, filtrering partikler fra vandet, dræbe bakterier og undgå rekontaminering. Foruden tjener som et sundhed forsigtighed og et offentligt dokument af sikkerhedsprocedurer, tjene PHRMPs som krævede officielle dokumenter, der skal fremlægges for Sundhedsministeriet agenter under den årlige kontrol.

Fordele

Fordele til PHRMPs der findes i offentligheden, i regeringen og i vand leverandør virksomheder. En garanti for kvalitet drikkevand tjener offentligheden, samt tilgængeligheden af PHRMPs, som viser alle de sikkerhedsforanstaltninger, der træffes. PHRMPs tjene New Zealands ministerium for sundhed ved at give en effektiv proces til at sikre, at vand leverandører opfylder vand drikker standarder for 2005. Vand-leverandørerne selv også drage fordel af udviklingen af PHRMPs fordi den grundige undersøgelse af deres business proces ikke kun fører til bedre kvalitet af vand, men også til en mere omkostningseffektiv metode til business.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com