Hvordan til at bedømme bivirkninger af kemoterapi

10/28/2010 by admin

Oftentimes kemoterapeutiske procedurer påføre patienten kemoterapi bivirkninger af varierende grader. Kemoterapeutiske procedurer betød for forskellige lidelser har forskellige niveauer af bivirkninger på den syge person. For eksempel, kan at blodtælling påvirkes i variable niveauer, som er manifesteret i de senere stadier af kemoterapeutiske behandlinger som åndenød, Fjeldvåge udseende og træthed. Dette kan være grunden til hvorfor de fleste læger vælge jern tilskud terapi for de potentielle patienter af kemoterapeutiske procedure.

Instruktioner

• Grade bivirkninger som kvalme og opkastning, oplevede under den kemoterapeutiske procedure som klasse 1. Betingelsen kan let kontrolleres med anti-nauseate medicin.

• Grade bivirkninger, som sår i munden og ændring i smag fornemmelser, oplevede under den kemoterapeutiske procedure som klasse 2. Betingelsen kan styres let, med antibiotika mundskyllevand og af paraffin præparater.

• Grade bivirkninger, såsom træthed og træthed, oplevede under den kemoterapeutiske procedure som klasse 3. Denne bivirkning kan være ganske besværligt, da det tilbageholder de fleste af patienterne fra at deltage på en aktiv plan i dagligdagen.

• Grade bivirkninger som hårtab, oplevede under den kemoterapeutiske procedure som Grade 4. Denne bivirkning af kemoterapeutiske proceduren kan være irriterende for mange patienter.

Tips & advarsler

  • Meditation behandlingsformer, som yoga og Reiki, kan tjene som knock-down våben mod de potentielle bivirkninger af kemoterapi procedurer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com