Dekongestant fødevarer

11/06/2010 by admin

Dekongestant fødevarer

Mange mennesker lider af overbelastning på grund af allergi og sinus infektioner. Ophobning af slim gør vejrtrækningen svært og ledsager sinus hovedpine kan gøre koncentration umuligt. I stedet for at stole på dyre og undertiden ineffektive over-the-counter medicin eller gør et besøg i lægens kontor, søger mange syge en naturlig afhjælpe gennem fælles fødevarer og kost. Flere fødevarer er pålidelige retsmidler for overbelastning.

Løg

Løg er legendariske i deres indvirkning på sanserne. De gør øjnene vand. De kan også gøre næsen køre. Den stærke lugt af løg er effektive til at opdele den nasale log syltetøj og giver dine luftveje vejrtrækning plads. Ved at spise rå løg eller bare duftende duften, lider af problemer med bihulerne kan trække vejret lettere. For dem, som afskyr smagen, vil Bland honning og løg sammen, og det gå sødere.

Krydderier

Mexicanske chili peber er også berygtet for deres nasal passage clearing beføjelser. De kan gøre dine øjne vand mange gange og klare airways med en lille dosis. Chili peber er også en vigtig ingrediens i salsa. Andre fødevarer, der er stærkt krydret, såsom wasabi, kan arbejde lignende magi.

Saltvand

Mange mennesker synes, at indånde salt vand og damp arbejde godt for at blødgøre og løsne slim, der sættes næseborene. Gøre dette ved at indånde saltopløsning gennem et lille rør eller endda fra din cupped hænder. Damp og damp indånding kan fugter og bryde op trængsel så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com