Forskellen mellem Zoom & opalescens Boost

11/03/2010 by admin

Forskellen mellem Zoom & opalescens Boost

Tænder-tandblegning er en mulighed for folk, der har farvet deres tænder fra en af et vilkårligt antal kilder. Tænder farvning kan komme fra drikke kaffe, te eller sodavand eller røgtobak. To metoder til tandblegning er Zoom tænder kridtning system og opalescens Boost. I nogle henseender, som ansøgningen tid, som er typisk cirka en time for hver, er metoderne, der meget ens. Men de har også mange forskelle.

Kridtning metode

Zoom bruger en high-powered laser til at blege tænder. Opalescens boost bruger en kombination af kemikalier til at opnå hvidere tænder.

Effekten

Mens begge systemer er generelt vellykket og kræver kun omkring en time, er boosts resultater normalt mere permanent. Begge behandlinger generelt forlade tænder hvidere, men det er fælles for Zoom brugere at have to regelmæssigt planlagte opfølgning aftaler at få tænder rørt op.

Risici

Boost har tendens til at forårsage ekstreme tand følsomhed, hvis den kemiske blanding anvendes alt for længe. Zoom brugere risikerer at støde ubehag, forbrændinger og vævsskader på grund af laser.

Andre fordele

Opalescens Boost kemiske formel indeholder fluor og kaliumnitrat, så det styrker emalje og øger hulrum modstand mens kridtning. Zoom laser system omfatter ikke kemikalier, så brugerne stadig nødt til at anvende fluor og kaliumnitrat for at opnå disse fordele.

Omkostninger

De gennemsnitlige omkostninger ved en opalescens Boost anvendelse på en tandlæge kontor er 250-500 dollars. De gennemsnitlige omkostninger ved en Zoom program ved hjælp af underskrift "Zoom lys" koster omkring 100-600 dollars.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com