Hjælpe med Pet regninger

06/25/2010 by admin

Hjælpe med Pet regninger

De fleste ejere af kæledyr elsker deres kæledyr og tage ansvar for regelmæssig kontrol og vedligeholdelse for at holde dem glade og sunde. Nogle gange, enten på grund af vores kæledyr alder, vores egen alder eller en uventet sygdom eller ulykke, pet ejere står med dyre dyrlægeregninger og er i stand til at betale dem op foran. Den gode nyhed er, at du kan finde talrige dyr støtte fonde, der kan hjælpe med pet regninger til næsten enhver given situation.

Lokal animalsk skjul klinikker

De fleste større byer og byer har lokal animalsk skjul hvor vildfarne og tilskadekomne dyr er slået i, medicinsk behandling og lægger til vedtagelse. De fleste af disse organisationer har on-site veterinary klinik for hjemmehørende dyr og opfølgning besøg til vedtagne kæledyr. I mange tilfælde de veterinære tjenester på lokal Human samfundet faciliteter er åbne for offentligheden og tilbyder rabat-- eller undertiden gratis--veterinærtjenester til lavindkomstlande pet ejere. Dyreelskere vedtage kæledyr fra sådan fundament almindeligt spare en betydelig mængde af penge i veterinary omhu, skud, spaying og neutering som disse tjenesteydelser indgår typisk i en flad optagelse salær.

Sygdom - og race-specifikke fonde

Afhængigt af hvad skrantende din firbenede pelsklædt ven og hvor det kommer fra, kan du være berettiget til at søge bistand fra en af de mange fonde, der fokuserer på specifikke arter af dyr og sygdomme. Katte i krise Inc. er en nonprofit organisation, der hjælper individuelle kæledyrsejere og dyrs pleje grupper behandle og gemme katte med kronisk og potentielt fatale medicinske tilstande. Organisationen sponsorer finansiering for katte med alvorlige kvæstelser, nyresygdom, og hjertet eller neurologiske tilstande. Den nonprofit gruppe Canine Cancer Awareness er dedikeret til at hjælpe hunde, der lider af forskellige former for kræft. Organisationen hjælper familier, der ellers ikke havde råd til diagnostiske behandling af deres kæledyr gennem tilskud og finansielle bistand.

Pet-nødsituation tilskud og kredit agenturer

Uanset hvad alder eller arten i pet du har-- eller hvad alder du er--hvis dit kæledyr er konfronteret med en uventet livstruende nødsituation, at du er uforberedt på at betale for på stedet, kan du muligvis finde umiddelbar hjælp fra forskellige nonprofit dyr organisationer eller Veterinærnødfonden omsorg kredit programmer. Lavindkomstfamilier med pet nødsituationer kan undertiden søge assistance fra den Pet Fund for husdyr. Livline Rescue tilskud og FN dyr hjælpe lavindkomstfamilier, seniorer og god Samaritans hvem redde sårede og hjemløse strays med overkommelige veterinære bistand. Du kan også ansøge om en øjeblikkelig kredit for Veterinærnødfonden omsorg gennem långivere som CareCredit. Som Visa eller MasterCard tilbyder CareCredit månedlige betalinger og ingen medlemskab gebyrer.

Veterinære Assistance til ældre og handicappede

Uanset om du eller dit kæledyr er ældre eller handicappede, kan du finde mange foreninger, der tilbyder særlige veterinære ydelser for ældre mennesker og kæledyr. Organisationer som hjælp-en-Pet, Orthodogs' Silver Lining Foundation og The hjælp hund United kampagne er blandt de mange, der tilbyder nedsat pris veterinære tjenester til ældre borgere på fast indkomst og aktive og pensionerede førerhunde til blinde, handicappede eller lov retshåndhævende myndigheder. Hjælp hund Institute hjælper ældre og handicappede i at købe service hunde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com