Sådan bruges tørret Ginseng rod

06/29/2010 by admin

Efter Firenze C. Lee af AsiaChi.com er ginseng de mest anvendte urter i Asien samt USA Det menes af mange at holde sindet og kroppen i harmoni med hinanden. Ginseng er blevet udråbt til at være i stand til at øge fysiske og mentale ydeevne, afbalancere kroppens funktioner, reducere kolesterol og forebygge kræft. Ginseng har også været brugt som en elskovsmiddel.

Ginseng kommer i forskellige former, men den tørrede rod er den bedste måde at sikre optimale fordele. Roden kan tilberedes på flere måder, men det nemmeste er ginseng te.

Instruktioner

Sådan bruges tørret Ginseng rod

• Skær den tørrede rod. Tag rod og skær i flere mindre stykker ikke større end din tommelfinger. Dette medvirker til at frigive olierne i roden, når brygningen.

• Tilføre tepotten rent vand. Hvis du er ny til denne proces, er det vigtigt at bemærke, at ginseng er en potent-smagning urt, selv bitre i højere koncentrationer. For at få mest udbytte af ginseng te, vil du behov at eksperimentere med den korrekte koncentration. En mere fortyndet tea vil have færre fordele, men vil være mere behagelig at smagsløg, mens en stærkere bryg kan rynke et par næser. Hvis du vil starte, skal du tilføje 1 kvart vand til tekande.

• Placer root skiver i en tekande og brygge langsomt. Dette kan ske over meget svag varme eller ved stuetemperatur. Roden skiver skal brygge i tepotte for omkring en time før te forbruges. Dette giver mulighed for vand til fuldt uddrag de gavnlige elementer af ginseng rod.

• Forsøde og forbruge. Brygning det perfekte kop ginseng te vil tage praksis og hver kop vil smage noget anderledes, som hver root har sin egen individuelle essens.

• Tilføje roden skiver til supper. Hvis ginseng te ikke er din præference, kan roden nemt tilføjes nogen suppe opskrift. Bare koge skiver sammen med de øvrige ingredienser og fjerne før servering.

Tips & advarsler

  • Købe din ginseng rødder fra en pålidelig økologisk eller naturlægemidler detailvirksomhed, så du er sikker på at få et kvalitetsprodukt.
  • Vær ikke bange for at eksperimentere ved at tilføje ginseng rod i et vilkårligt antal retter.
  • Tørret ginseng rod kan tygges uden nogen forberedelse overhovedet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com