Hvordan kan man øge et spædbarn hjerne udvikling

03/19/2010 by admin

Babyer er født med meget lidt instinktive viden, men de har en utrolig evne til at lære. Spædbørn skal lære næsten alt fra hvordan man holde hovedet op til hvordan man kan forstå sproget. De lærer alle disse ting ved at spille enkle spil, kommunikere med voksne og udforsker verden omkring dem og deres egne kroppe. Der er ingen særlige trick til at øge et spædbarn hjerne udvikling; jo mere kommunikere du med ham, jo flere muligheder, han bliver nødt til at lære.

Instruktioner

• Tale til din baby hele tiden. Hvis du tager hende en tur, kan du pege på objekter siger noget lignende "kig på doggie." Du kan også fortælle din baby, hvad du gør, når du fodre, ændre eller bade hende. Jo mere tale du til din baby, mere mulighed for hun bliver nødt til at udvikle sine sprogfærdigheder.

• Læs baby bøger til dit spædbarn. Bøger beregnet til babyer har overalt fra et par ord til en sætning på hver side og et billede, de går langs med. Læs siden om at dit spædbarn. Peg på billedet. Vise det til ham. Giv ham tid til at observere.

• Spille simple, repetitive spil med dit spædbarn. Peek-a-boo vil lære hende, at du er der, selv om hun ikke kan se dig. Ryster en rangle forsigtigt og flytte det rundt i hendes hoved vil lade hende lære at forbinde lyde og objekter. Se linket i afsnittet ressourcer til nogle andre baby spil.

• Deltage i en spille gruppe. Lad din baby møde andre børn og spille med dem i det mindste et par gange om ugen. Spædbørn vokser socialt og danne venskaber ved at spille med andre børn på deres egen alder.

• Udsætte dit spædbarn til forskellige lyde, former og teksturer. Lad ham touch bløde forskellige tekstiler, bestyrelsen bøger og andre baby-safe objekter og legetøj for at se hvad de har lyst. Spille ham musik og synge sange for ham. Opmuntre ham til at synge.

• Undervise dit spædbarn grundlæggende baby tegnsprog. Lære hende nogle enkle tegn som "Ja," "Nej," "sulten", og "træt." Indeværende vil lade hende interagerer med verden og udvikle sprogfærdigheder.

Tips & advarsler

  • Sørg for at give din baby stille tid når han har brug for det. For meget stimulering kan overvælde babyer. Lad ham tage en resten af mødet med dig i et mørkt rum.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com