Diagnostiske for fælles & muskelsmerter

11/15/2010 by admin

Ledsmerter er smerter eller ubehag, der opstår på et tidspunkt, hvor en persons knogler mødes med hinanden. Muskelsmerter er ømme, ømhed eller smerte, der opstår i en eller flere muskler i kroppen.

Ledsmerter årsager

Ledsmerter kan være forårsaget af flere former for gigt, fælles eller knogle skader og sygdomme som kræft, ifølge Mayo Clinic.

Ledsmerter medicinsk hjælp

Patienter med ledsmerter ledsages af blødning, en udsat senen eller udsat knogler behov for at få akut medicinsk hjælp. Personer med intens ledsmerter, manglende evne til at bruge en joint eller en leddeformiteter bør se en læge så hurtigt som muligt.

Ledsmerter selvhjælp

Ledsmerter patienter kan selv behandle mildere ledsmerter med over-the-counter smertestillende medicin eller en is pack.

Muskel smerter årsager

Muskelsmerter kan udvikle med infektioner som influenza eller borreliose, muskel stammer eller skader og fibromyalgi, ifølge Mayo Clinic.

Muskel smerter medicinsk hjælp

Patienter med muskelsmerter bør søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis deres smerte er ledsaget af ekstreme muskelsvaghed, åndedrætsbesvær eller svimmelhed. Høj feber og en stiv nakke kræver akut lægehjælp.

Muskelsmerter selvhjælp

Mildere tilfælde af muskelsmerter kan behandles ved at beskytte og hviler muskel så meget som muligt, anvende is og komprimering forbinding og opløftende ømme fødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com