Svær tidlig overgangsalder symptomer

11/09/2010 by admin

For tidlig overgangsalder er standsning af menstruation i kvinder før 40 år. Tidlig overgangsalder kan være forårsaget af tidligt ovariesvigt, genetiske sygdomme og udsættelse for kemoterapi eller strålebehandling for kræftbehandlinger. Symptomer på tidlig overgangsalder kan være ubehageligt og bekymrende, men behandlinger og ændringer i livsstil kan give nogle lindring.

Amenoré

Amenorré er et manglende menstruation, og de første symptomer på alvorligt tidlig overgangsalder omfatter både uregelmæssige og ubesvarede perioder.

Hot blinker

Manglen på østrogen, der forårsager overgangsalderen kan resultere i kroppen temperatursvingninger, især hedeture og svedtendens om natten.

Vaginal tørhed

Problemer med vaginal tørhed under seksuel aktivitet er et symptom på alvorlig tidlig overgangsalder. Dette kan forårsage ubehag og smerter under samleje.

Libido

Ifølge Mayo Clinic, kan kvinder med meget tidlig overgangsalder miste deres ønske og interesse i seksuel aktivitet.

Hukommelse

Symptomer, herunder manglende evne til at koncentrere sig eller fokusere på opgaver og problemer med hukommelse bortfalder er almindelig hos kvinder med meget tidlig overgangsalder.

Depression

I en meget tidligere alder end hvad der typisk oplever overgangsalderen kan resultere i depression, angst og tab af selvværd.

Osteoporose

Østrogen beskytter kvinder mod tab af knoglemasse (osteoporose), og symptomerne på alvorligt tidlig overgangsalder kan omfatte tab af knogletæthed og styrke.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com