Lavt purin indhold fødevarer

09/28/2010 by admin

Lavt purin indhold fødevarer

Purin er et stof, der findes i fødevarer og kroppens celler. Purines indeholder en del af den genetiske struktur af celler. Urinsyre former i blodet når purin er brudt. Urinsyre udskilles af nyrerne, men undertiden høje niveauer ophobes. Den overskydende urinsyre er gemt i leddene som ankler resulterer i gigt, en smertefuld tilstand. Ud over medicin bekæmper en kost lavt purines gigt.

Mejeriprodukter

Ifølge dietaryfiberfood.com, fandt en 12-årig undersøgelse, at en højere end normalt indtag af mælkeprodukter producerer en lavere end normal chance for kontraherende gigt. Lav-purin mejeriprodukter omfatter lav eller fedtfri ost, is og fedtfri eller 1% mælk. En lav-purin kost bør også være lavt fedtindhold. Purin er målt i milligram, eller mg pr. 100 g eller g af mad. To eksempler på meget lavt purin indhold mejeriprodukter er hytteost, som indeholder 8 mg, og almindelig yoghurt, som har 7 mg. For at illustrere hvor lave disse indhold er, skal du sammenligne dem til leveren med 266.4 mg og fjerkræ med 130.7 mg.

Brød, korn, Pasta og ris

Brød uden bagegær er lav i purines, såsom hvidt brød med 12,2 mg eller knust brød med 15,7 mg. hvedemel også har et lavt niveau af purines, 11,5 mg. Køb kosher eller usyret brød, at undgå purinindhold. Drugs.com lægger på sin liste over lav purin fødevarer korn, pasta og makaroni sammen med brød. Ris er en anden mad på sin liste, på grund af dets indhold af 5,9 mg.

Andre fødevarer

En liste over fødevarer med lavt indhold af purinindhold omfatter nødder, peanut smør, fløde suppe, sodavand, kaffe og te, gelatine, kager og cookies i små mængder, frugt og frugtsaft, chokolade og tomater. Spis ikke mere end tre eller fire æg om ugen. æg gøre listen lavt purin. Lys grønne grøntsager er fint; mørk grøntsager som spinat, ærter og asparges ikke er.

Generelle retningslinjer

Du vil ikke finde nogen kød eller fisk og skaldyr på listen lavt purin indhold. En generel regel er, at enhver mad højt proteinindhold er højt purin. Begrænse øl og alkohol, som er højt purinindhold. Vin er bedre, men check med din læge. Indtage alkohol i moderate mængder. Gigt øger risikoen for hjertesygdomme; kombinere fedtfattigt med lav-purin at minimere risikoen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com